Noua ofertă de bun venit MagicJackpot


Poate că nu mulți dintre voi ați auzit de Magic Jackpot, acesta fiind unul dintre cazinourile destul de nou-apărute la noi în țară, neavând mai mult de 2 ani de când este prezent în domeniul online. Tocmai de aceea, în cele ce urmează vom încerca să trecem în revistă cele mai importante detalii despre acest nou cazino online, focusându-ne în special pe bonusul de bun venit pe care MagicJackpot îl oferă noilor săi utilizatori.

Este MagicJackpot un cazino legal?

Probabil că fiecare dintre voi, cei ce nu ați auzit pâîn acest moment de MagicJackpot, sau ați auzit însă ați fost sceptici, v-ați întrebat dacă acest cazino este unul legal și funcționează corect.

Nu trebuie să existe niciun dubiu vizavi de legalitatea acestui cazino, acesta fiind un cazino ce funcționează în deplină legalitate de la începutului anului 2021 și până la sfârșitul anului 2030. Mai exact, cazino-ul funcționează în baza unei licențe de funcționare emisă de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc, licență nr. L1203785W001253.

Totodată, trebuie să afirmăm că MagicJackpot este un cazino ce are o oarecare legătură cu SuperBet și se presupune că la bazele înființări acestui nou cazino ar sta chiar proprietarii marelui Superbet, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate agenții online.

Noul bonus de bun venit de la Magic Jackpot

Așa cum spuneam încă de la început, Magic Jackpot este unul din cazinourile nou-apărute la noi în țară, însă care își dorește să câștige un capital important de clienți. Tocmai de aceea, aceștia încearcă să aibă o ofertă de bun venit cât mai interesantă, ofertă despre care vom vorbi în cele ce urmează.

Pentru început, ca să poți beneficia de noua ofertă, nu trebuie decât să realizezi o primă depunere de minim 50 de lei, odată ce contul tău de jucător a fost confirmat. Acum, trebuie explicat procesul în care se acordă acest bonus de bun venit.

Odată ce ai realizat prima depunere, vei primi un bonus în valoare de 100% din valoarea sumei depuse, însă bonusul nu poate depăși 900 de RON. Pe lângă acest bonus în bani, vei mai primi și 200 de rotiri gratuite la prima depunere realizată, rotiri ce sunt valabile pentru slotul Shining Crown, iar acestea se împart pe 10 zile, având astfel 20 de rotiri gratuite timp de 10 zile.

La a doua depunere realizată în cadrul contului tău de jucător vei primi un bonus de 50% din valoarea sumei depuse, însă bonusul nu va putea depăși 600 de lei.

Nu în ultimul rând, la MagicJackpot ai și un bonus pentru verificarea contului, bonus ce se acordă tot după prima depunere, iar acesta constă în 200 de rotiri gratuite la slotul Burning Hot, rotiri ce pot fi consumate în aceeași zi.

Înainte de a putea retrage un eventual câștig, trebuie să știi că bonusul trebuie să aibă un rulaj de 25 de ori. Totodată, valoarea unei rotiri este de 0.2 RON.

Așadar, putem să afirmăm că avem de-a face cu un bonus destul de interesant, un bonus care cu siguranță va atrage multe priviri, chiar dacă rulajul este unul destul de mare. Cu siguranță că Magic Jackpot își dorește să crească și să ajungă să se lupte cu cele mai cunoscute cazinouri online.

 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus