Nou slot plin de adrenalină de la Wazdan – Power of Gods™ Hades


Wazdan, unul dintre cei mai mari creatori de jocuri de cazino și platforme de gaming, cu o activitate susținută de peste 10 ani pe piață, tocmai a anunțat o nouă lansare plină de suspans și adrenalină – Power of Gods™ Hades.

Asemeni altor titluri de la Wazdan, și acest nou video slot este inspirat din mitologia grecească. Jucătorii sunt invitați să pătrundă în lumea de jos, guvernată de Hades, zeul infernului care trăiește în împărăția umbrelor, alături de soția sa, Persefona.

Pătrunde în lumea zeilor cu Power of Gods™Hades

Power of Gods™Hades se anunță a fi un video slot cu o grafică excelentă și efecte de sunet de cea mai înaltă calitate care susțin atmosfera de mister și suspansul acțiunii de pe role. Video slot-ul are o structură de 5 role și 243 de linii de plată și un RTP estimativ de 96.14%.

Este prezentă și celebra mecanică de joc a rolelor în cascadă, în care simbolurile implicate în combinații câștigătoare sunt îndepărtate de pe ecran și înlocuite cu altele noi pentru a facilita noi câștiguri pentru parior.

Power of Gods: Hades

Cele mai mari premii la acest slot pot fi, bineînțeles, revendicate de jucătorii care ajung în tărâmul mitic guvernat de zeul morții, Hades. Odată ce jucătorii ajung în lumea de jos, îi așteaptă incitanta funcție specială Hold the Jackpot Bonus Round.

Pe durata acestei runde, pe ecran vor apărea 15 role, iar pariorii vor primi 3 re-rotiri. Counter-ul se resetează după fiecare simbol bonus care aterizează pe role. Simbolurile speciale aduc zeci de posibilități de câștig – simbolurile foc te premiază cu 1x-15x valoarea mizei, în timp ce simbolul jackpot îți oferă acces la cele 3 jackpoturi ale slotului (mini, minor și major).

Dacă reușești să umpli întreg ecranul, adică toate cele 15 role cu simboluri, jackpotul maxim al slotului va fi declanșat - 3000x valoarea mizei. Acesta se va cumula cu restul câștigurilor obținute pe durata re-rotirilor, până la un maxim de 5000x valoarea mizei.

Pacanele Wazdan

Joacă jocuri Wazdan la

1.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
2.

Primul video slot cu volatilitate ajustabilă

Power of Gods™Hades este cel de-al 8-lea titlu al dezvoltatorului care implementează mecanica Hold The Jackpot, însă primul care le oferă pariorilor posibilitatea să ajusteze nivelul de volatilitate dorit în jocul bonus. Acest lucru este posibil doar pentru pariorii care folosesc funcția Buy, adică plătesc accesul în runda bonus, în loc să o declanșeze manual.

Unde pot încerca sloturi de la Wazdan în România?

Dezvoltatorul deține licențe de operare în numeroase țări europene ca Italia, Grecia, Latvia, Estonia și, bineînțeles, România. Poți găsi o selecție extinsă de jocuri de la Wazdan gratis sau pe bani reali la cazinourile Netbet și Baumbet.

Declarații oficiale

Andrzej Hyla, Director Comercial la Wazdan, a declarat – „Power of Gods™: Hades combină simbolurile sticky bonus inovatoare alături de jackpoturi incredibile în runda bonus Hold the Jackpot. Acest lucru le oferă pariorilor șansa la câștiguri imense. Suntem încântați de design-ul atrăgător al acestui joc plin de acțiune și entuziasmați să-l prezentăm jucătorilor din întreaga lume.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus