NoLimit City își lansează jocurile de cazino în România


NoLimit City, un studio de gaming prestigios, cu sedii în Malta, India și Stockholm, continuă planul său de expansiune spre noi piețe reglementate din Uniunea Europeană și își face în premieră debutul în țara noastră.

NoLimit City tocmai a primit licență de operare din partea ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) și a încheiat un parteneriat cu Kaizen Gaming pentru a se putea lansa alături de mai multe cazinouri licențiate din România.

Kaizen Gaming, partenerul său, îi va permite studioului NoLimit City să se extindă într-un mod extraordinar de rapid, atât în țara noastră, cât și în alte jurisdicții europene. Kaizen operează în alte 7 țări, printre care se află și Grecia și Cipru sub brandul Stoiximan.

Nolimit city - goblins

Jocurile NoLimit City vor fi adăugate de Kaizen sub umbrela unui brand internațional de cazino, prezent atât în România, cât și în Germania, Portugalia, Brazilia și Chile.

Ce jocuri vor putea încerca pariorii români?

Acest nou parteneriat le va oferi jucătorilor din țara noastră acces în premieră la jocurile celebre marca NoLimit City, printre care se numără și sloturile Deadwood, San Quentin sau Tombstone.

NoLimit City este unul dintre cele mai respectate studiouri de gaming pe plan internațional, echipa sa fiind alcătuită din experți în industria jocurilor de noroc, cu o experiență cumulată de peste 10 ani. Dezvoltatorul caută mereu să ofere noi mecanici de joc, cele mai bine primite fiind xWays (crește numărul simbolurilor de pe role) și xNudge (adaugă un wild cu multiplicator).

NoLimit City colaborează pe plan internațional cu operatori mari ca Unibet, SlotsMillion, LeoVegas sau Rizk și preconizăm că, odată cu debutul său pe piața românească, jocurile sale vor fi integrate de cele mai cunoscute cazinouri licențiate din țara noastră.

NoLimit City dezvoltă exclusiv video sloturi cu mecanici și teme originale, inspirate din Egiptul Antic, mitologia norvegiană, lumea Western sau lumea mayașă (Tombstone, Mayan Magic Wildfire, Thor Hammer Time, Tomb of Akhenaten etc.).

Declarații oficiale

Malcolm Mizzi, CCO și MD la NoLimit City a declarat – Acest parteneriat pavează drumul spre viitor pentru NoLimit. Ne-am întărit prezența în statele Nordice și Scandinave, astfel că acum a venit momentul să ne îndreptăm atenția spre piețele cheie din Europa, inclusiv România. Kaizen Gaming sunt renumiți pentru faptul că fac furori în industrie și suntem foarte mândri să colaborăm cu aceștia.”

Dimokratis Papadimos, RNG Casino Manager la Kaizen Gaming a adăugat – “Suntem foarte fericiți să fim prima companie din România care va găzdui conținutul de cea mai înaltă calitate a celor de la NoLimit pe platformele noastre de cazino. Suntem extaziați să lansăm parteneriatul cu NoLimit City, ceea ce demonstrează angajamentul nostru de a oferi mereu produse inovatoare și entertainment de cea mai înaltă calitate clienților noștri.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus