Noi oferte de cazino de la Superbet - 333 rotiri gratuite fără depunere la Sizzling Hot Deluxe!


Superbet continuă să-și surprindă clienții cu noi oferte fără depunere. Pentru că promoțiile precedente cu runde extra au fost bine primite, suntem încântați să te anunțăm că Superbet revine cu o nouă ofertă irezistibilă pentru fanii păcănele – înscrie-te chiar azi și te așteaptă 333 rotiri gratuite fără depunere la Sizzling Hot Deluxe!

Ce am de făcut?

Oferta este disponibilă exclusiv jucătorilor noi care se înregistrează prin acest link pe Superbet, completează formularul de sign-up cu datele personale (nume, prenume, adresă), bifează acordul de marketing și își validează contul cu buletinul în perioada 12-21 noiembrie 2021.

Odată ce ai îndeplinit toți pașii de mai sus, ești eligibil pentru bonus.

Ce primesc?

Te așteaptă 333 rotiri gratuite fără depunere la slotul Sizzling Hot Deluxe de la NOVOMATIC. Fiecare rotire valorează 0.05 RON (sau echivalentul pariului minim la acest joc de păcănele). Câștigurile obținute din rotiri au cerințe de rulaj de 1x. Poți îndeplini cerințele în secțiunea „Jocuri” de pe site-ul Superbet sau din aplicație.

La rulaj participă sloturile 100%, cu excepția - Bronco Spirit, Solar Queen, Solar King, Aviator, Book of Oz: Lock N Spin și întreaga secțiune "Egypt Quest".

Jocurile de masă și cărți (ruletă, video poker și blackjack) nu sunt luate în considerare deloc în calculul rulajului.

Când primesc rotirile?

Dacă ai îndeplinit cu succes toate condițiile de mai sus, Superbet îți va acorda bonusul în maxim 48 de ore. Vei primi o notificare pop-up în contul tău de jucător și ai 24 de ore să accepți rotirile gratuite. Odată acceptate, le poți folosi accesând fereastra de joc a slotului Sizzling Hot Deluxe. Bonusul este valabil 7 zile.

Dacă până la această dată nu ai îndeplinit rulajul sau ai încercat să retragi în bani reali fără să îndeplinești cerințele, bonusul și eventualele câștiguri vor fi anulate automat.

Superbet oferă și mai multe bonusuri!

Dacă decizi să depui pe Superbet și să devii client pe termen lung, operatorul a pregătit și mai multe surprize pentru tine. Te așteaptă alte 300 rotiri extra și un bonus de bun venit total de 1200 RON pentru primele 3 depuneri. Mai mult, ai parte și de un bonus de fidelitate de 100 RON și de un bonus de ziua ta de 100 RON. Superbet te răsplătește și cu jocuri exclusive ca Miami Bici sau Aviator și mese profitabile de blackjack și ruletă în cazinoul live.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus