Noi mese de baccarat live de la Pragmatic Play!


Putem spune că Pragmatic Play a început anul 2022 cu dreptul, din toate punctele de vedere – dezvoltatorul continuă trendul de creștere accelerată început în 2021 și ne aduce noi titluri în această perioadă, de la jocuri de păcănele ca Magician’s Secrets, proaspăt lansat zilele trecute, până la îmbunătățirea ofertei de cazino live cu noi mese de baccarat.

Conform unui comunicat de presă lansat de furnizor pe 12 ianuarie 2022, ne putem aștepta la mai multe mese de baccarat clasic și speed baccarat. Acestea urmează să fie incluse în oferta de cazino live Pragmatic Play în zilele următoare.

Noi variante de baccarat live pe care merită să le încerci în 2022

Baccarat Live Pragmatic Play

Potrivit primelor detalii pe care le avem la ora actuală, Pragmatic Play a adăugat două noi mese de speed baccarat. Pentru cei care nu au încercat până acum această variantă de baccarat, pe scurt, jocul menține regulile tradiționale cu care suntem obișnuiți deja, însă ceea ce diferă semnificativ este ritmul accelerat al acestuia, motiv pentru care această variație este ideală pentru jucătorii intermediari și veterani. Fiecare rundă de joc durează doar 27 de secunde, iar pariorii au la dispoziție doar 12 secunde pentru a-și plasa mizele. Imediat ce fac acest lucru, li se împart cărțile de joc, bineînțeles, cu fața în sus.

Joacă jocuri Pragmatic Play la

24-04-2024
Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Evaluare Cazino
1.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
2.
100% până la
2000 RON
3.
100% până la
1000 RON
150
rotiri gratuite
4.
100% până la
1500 RON
5 tokenuri Jackpot Poker și 200
rotiri gratuite
5.
100% până la
1500 RON
150
rotiri gratuite

Mai mult, dezvoltatorul a adăugat alte două mese și la varianta sa clasică de baccarat live, populară mai ales în rândul high rollerilor sau pariorilor cu bugete mari. Toate mesele de baccarat clasic din oferta Pragmatic Play vin cu mai multe moduri de joc – Regular Mode și No-Commission Mode, iar jucătorii pot comuta rapid între cele două folosind butonul Super 6 din meniu. Pariul lateral Super 6 poate fi câștigat doar dacă bancherul bate jucătorul la o diferență de 6 puncte, plătită la 15:1, în timp ce orice alt rezultat va reprezenta o pierdere.

Pragmatic Play continuă să inoveze oferta sa de cazino live

Pragmatic Play a mai precizat în noul comunicat de presă și că își dorește prin aceste noi adiții să-și întărească angajamentul și promisiunile față de jucători și să le ofere mereu jocuri adaptate tuturor preferințelor în cazinoul live.

Și din punct de vedere al tehnologiilor utilizate, jocurile de baccarat Pragmatic Play excelează și inovează constant. Ele implementează tehnologia proprie, Chroma Solutions, care le permite operatorilor de cazino să customizeze modul de joc pentru a se potrivi cu propriul brand și cu profilul clienților pe care îi targetează.

Jucătorii beneficiază la rândul lor de o experiență de cazino live de ultimă generație. Streaming-ul jocurilor se realizează din studiourile moderne Pragmatic Play, în calitate vizuală 4K, iar dezvoltatorul a fost premiat în mod repetat la decernările de premii din industrie inclusiv pentru componenta live a ofertei sale. La aceasta se adaugă un portofoliu de peste 200 jocuri de păcănele și de masă care utilizează tehnologia HTML5.

Declarații oficiale

Yossi Barzely, Chief Business Development Officer la Pragmatic Play, a declarat – “Căutăm mereu să scoatem în evidență cele mai bune aspecte ale jocurilor noastre iar, prin adăugarea de noi mese în cazinoul live, reușim să ajutăm mai mulți pariori să se bucure de jocurile preferate. Titlurile cu un ritm alert de desfășurare vor atrage mai mulți jucători, în special pe cei care adoră natura captivantă a cazinourilor tradiționale. Grație upgrade-urilor noastre constante la tehnologia de cazino live, fiecare masă nouă aduce o experiență lină și de calitate înaltă.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus