NetEnt pregătește versiunea Megaways a slotului Dazzle Me


Dezvoltatorii de jocuri de cazinou au obiceiul să-și actualizeze jocurile odată cu dezvoltarea tehnologiei - și schimbarea gusturilor jucătorilor. Jocuri clasice apărute în anii 1990 și 2000 sunt deseori relansate cu grafică îmbunătățită, cu format widescreen și interfață mai ușor de folosit pe smartphone-uri și tablete. Iar jocurile apărute mai târziu deseori primesc îmbunătățiri precum o ediție nouă cu un format complet diferit de cel original - de exemplu, celebrul Megaways introdus de Big Time Gaming.
Acum a venit timpul Dazzle Me, jocul atipic lansat de NetEnt în 2015, să primească o versiune Megaways. Dazzle Me Megaways urmează să apară în câteva săptămâni la Admiral Casino, cu ocazia împlinirii unui an de Admiral în România.
 
Fii pregătit de lansările și bonusurile aniversare - deschide un cont la Admiral.ro acum!
CLICK AICI

Dazzle Me Megaways

Jocul original Dazzle Me avea un format neobișnuit, cu două role cu trei simboluri, două cu patru, și una cu cinci simboluri pe el. Dazzle Me Megaways va crește numărul rolelor la șase, adăugând o rolă cu până la 9 simboluri pe partea dreaptă. În tradiția Megaways, fiecare rolă va avea un număr aleator de simboluri de dimensiuni diferite, iar jocul va avea până la 99225 de combinații câștigătoare posibile.
 
Dazzle Me Megaways
 
Pe lângă simbolurile de dimensiuni diferite, Dazzle Me Megaways va avea și funcția specială întâlnită la unele jocuri Megaways pe care NetEnt o numește „Avalanșă” - fiecare simbol implicat într-o combinație câștigătoare va dispărea de pe ecran, lăsând altele să le cadă în loc. În acest fel, jocul poate declanșa câștiguri în cascadă (sau o avalanșă de câștiguri dacă vrei). În același timp, jocul își va păstra funcția  „Dazzling Wild Reels” din jocul original, o specială care acoperă role aleatoare cu simboluri Wild (garantat în timpul rotirilor gratuite).

Rotiri gratuite

În Dazzle Me Megaways vei avea nevoie de cel puțin patru simboluri „Free Spins” pentru a declanșa rotirile gratuite. Cele patru îți vor da 8 rotiri, iar fiecare scatter în plus va oferi încă 4. Fiecare rotire gratuită vine cu un „Dazzling Wild Reel” garantat, cu cel puțin două - dar posibil mai multe - role acoperite de simboluri Wild.

Despre Megaways

Megaways este un format aparte de păcănele introdus de dezvoltatorul australian de jocuri de cazinou Big Time Gaming în 2015. Într-un joc Megaways, nu există linii de plată în sensul obișnuit al cuvântului - jocul ia în considerare toate combinațiile posibile de simboluri de același fel pe role dacă simbolurile se află pe role adiacente, din stânga spre dreapta. Pe lângă asta, rolele au simboluri de dimensiuni diferite (de obicei, rolele au cel puțin 2, cel mult 9 simboluri) care se schimbă aleatoriu la fiecare rotire. Astfel, sunt posibile un număr neobișnuit de mare de combinații câștigătoare, adesea peste 100.000, la fiecare rotire.

Despre Admiral

Admiral este un operator de pariuri sportive și cazino recunoscut în principal datorită prezenței sale offline, cu peste 120 de agenții de stradă, dar și mulțumită colecției sale impresionante de jocuri Greentube, și el făcând parte din grupul de firme Novomatic. Admiral reușește să se remarce și în peisajul online printr-o ofertă de cazino și pariuri sportive generoasă, aliniată la așteptările jucătorilor. Existența aplicației mobile, a unui număr impresionant de sloturi de la Novomatic, precum și acordarea de bonusuri fără depunere fac brandul Admiral atractiv în ochii jucătorilor.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus