Netbet îi premiază pe fanii sporturilor cu 2x 100 de lei


Dacă ești pasionat de sporturi ca fotbal, tenis sau cricket, ești mereu primul la meci și ai cele mai bune pronosticuri, ai toate motivele să profiți de oferta Netbet pentru jucătorii noi. Începutul toamnei îți aduce 100 RON bonus fără depunere la verificarea contului. Dar beneficiile nu se opresc aici!  Doar depune minim 50 RON folosind codul bonus „50SPORT”, plasează un pariu și primești încă 100 RON bonus!

Iată detaliile.

Ce am de făcut?

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe Netbet și să treci de etapa de verificare a contului. Trimite cazinoului copii scanate după documentele tale în formatul indicat de platformă (buletin sau carnet de șofer + o factură la utilități sau un extras de cont bancar). Odată aprobate, ești eligibil pentru bonusul de 100 RON. Pentru a-l obține, trebuie să folosești codul bonus „100SPORT” la crearea contului, în secțiunea dedicată, “Cod Bonus”.

Apoi, pentru a primi 200% bonus până la 100 RON, trebuie să te înregistrezi pe Netbet Sport și să-ți verifici identitatea trimițând documentele tale pe platformă (copie după buletin și o factură la utilități).
În formularul de înregistrare, vei găsi o rubrică dedicată – “cod bonus”. La momentul înregistrării, trebuie să înscrii în rubrica respectivă codul promoțional „50SPORT”, să depui minim 50 RON și să plasezi un pariu pentru a fi eligibil pentru ofertă.

Bonusul are cerințe de rulaj de 6x. Trebuie să pariezi cei 100 RON de 6x pe orice evenimente sportive din oferta Netbet, cu excepția sporturilor virtuale, la o cotă minimă de 1.60 per selecție (pariu simplu sau combo). Dacă plasezi mai multe pariuri pe același eveniment, doar primul se ia în considerare pentru cerințele de rulaj.

Doar după ce ai îndeplinit condițiile de mai sus, poți solicita o retragere în bani reali. Pariurile pe evenimente anulate și pariurile cashout nu sunt luate în considerare, nici pariurile prin care se poate obține un câștig garantat, indiferent de rezultatele evenimentelor. 

Dacă plasezi mai multe pariuri pe același eveniment, doar primul se va lua în considerare pentru cerințele de rulaj. Dacă ai orice alt bonus activ, trebuie să îndeplinești mai întâi cerințele de rulaj pentru acela înainte de a paria pentru următorul bonus, adică cel de față de 200% până la 100 RON.

Selecțiile pe evenimente anulate, pariurile cashout și pariurile prin care se poate obține un câștig garantat, indiferent de rezultatul evenimentelor, nu sunt luate în considerare pentru condițiile de rulaj.

După ce îndeplinești cerințele de mai sus, poți converti bonusul în bani reali și solicita o retragere.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2022 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus