NetBet deschide sezonul cireșelor cu Fruit Rainbow


Deși primăvara pare să întârzie în 2021, parcă spunându-ne să mai stăm în casă o săptămână-două, cireșele încep să invadeze piețele din țară. Cireșe din import, bineînțeles, la prețuri exorbitante. Dar piața nu este singurul loc unde poți găsi cireșe în această perioadă a anului. Rolele jocului Fruit Rainbow sunt și ele pline de acest fruct delicios. Iar ca să le facă și mai dulci, NetBet a ales Fruit Rainbow drept Jocul Săptămânii la NetBet.

Fruit Rainbow

Fruit Rainbow este un joc de păcănele cu fructe dezvoltat de Pragmatic Play. Jocul are 5 role, 4 rânduri de simboluri, 40 de linii de plată și un potențial de câștig de până la 2000x miza pe rotire. Jocul vine, de asemenea, cu un RTP de 96,53%, ușor peste media industriei, și volatilitate medie, ceea ce înseamnă că jocul va plăti destul de des sume relativ decente.
 
Fruit Rainbow Pragmatic Play promo Netbet
 
Simbolurile jocului sunt cele obișnuite pentru tipul său: fructe precum cireșe, banane, portocale și lime, împreună cu patru simboluri reprezentând suitele cărților de poker. 
Jocul are un simbol wild care apare stivuit pe toate rolele, respectiv un simbol scatter care, spre deosebire de majoritatea celorlalte păcănele, nu declanșează nicio rotire gratuită - dar plătește dacă prinzi cel puțin trei exemplare oriunde pe ecran. Iar suma plătită de cinci simboluri scatter se poate considera un mini-jackpot: de 500x miza pe linie, adică maxim 2000x miza pe rotire.
Jocul este frumos, cu simboluri și grafica, în general, de calitate superioară, precum ne-a obișnuit Pragmatic Play. Pe lângă potențialul său de câștig, jocul se remarcă prin faptul că e și distractiv.

Jocul Săptămânii la NetBet

 
Fruit Rainbow a fost ales jocul săptămânii 17-23  mai la Netbet Casino.
 
Cei cinci jucători cu cele mai norocoase rotiri pe acest joc vor primi, la sfârșitul perioadei promoției, câte un premiu în valoare de 500 de lei (primul loc), respectiv 100 de lei (celelalte 4) din partea cazinoului NetBet. Pentru a avea o șansă de a câștiga, jucătorii vor trebui să joace cel puțin o rotire pe bani reali la jocul Fruit Rainbow în perioada promoției.
Bineînțeles, promoția vine cu termeni și condiții. Asigură-te că le-ai citit și înțeles înainte de a participa!
 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus