Netbet Cazino ne aduce în premieră slotul Miami Bici


Netbet, una dintre cele mai mari platforme de betting și cazino din Europa, completează oferta sa de jocuri de păcănele cu mult așteptatul slot, Miami Bici de la Skywind, bazat pe celebra comedie românească.

Skywind Group, pentru cei care nu știu, este un dezvoltator cunoscut de jocuri de noroc fondat în 2012 de un grup de experți în cazino. Aceștia lansează periodic atât soluții premium pentru industria de iGaming, cât și conținut variat pentru piețele reglementate – sloturi online, jocuri cu dealer live, sloturi branded, jocuri de tip arcade sau sloturi cu jackpot.

Skywind Group sunt reglementați pe mai multe piețe internaționale, printre care se numără și UK, Malta și bineînțeles, România. În țara noastră, Netbet este un furnizor principal de jocuri de la Skywind, pe platforma operatorului regăsindu-se cele mai populare titluri din portofoliul său – Treasure Skyland, Kitty Wild, Pirate On The Edge, Captain Boom și noul Miami Bici.

Miami Bici – comedia românească reînvie pe role

Dacă ești fanul comediei românești, Miami Bici din 2020, ai toate motivele să încerci primul joc de cazino bazat pe povestea și personajele sale faimoase, direct pe platforma Netbet.

Miami Bici este un video slot cu 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de plată lansat de Skywind în luna aprilie a anului 2021. Acum în premieră pe Netbet, slotul oferă o experiență autentică de comedie, inclusiv la cazino – nu lipsesc faimoșii actori, alături de simboluri speciale ca păsări flamingo, logo-ul jocului și pungi cu bani.

Rata de plată estimativă este de 95.63% iar nivelul de volatilitate este mare, astfel că se pot obține câștiguri substanțiale de către cei mai răbdători dintre pariori. Jocul oferă și numeroase alte surprize și runde bonus - premii cash instante, multiplicatori și premii dublate în cadrul funcției Uzzi Gamble.

Află toate detaliile despre acest joc de păcănele în recenzia noastră completă a jocului Miami Bici! Iar, dacă ești gata să-ți încerci norocul pe bani reali, găsești slotul în premieră pe cazinoul online Netbet!

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus