Mozzart Bet te invită să te bucuri de un nou bonus de bun venit!


Mozzart Bet este platforma ideală unde să îți dorești să deschizi cont în anul 2023 pentru că oferă un bonus de bun venit cu adevărat incendiar. Urmează corect indicațiile și bucuri de până la 2023 RON și 200 de Rotiri Gratuite la slotul Sweet Bonanza. Ai nevoie de o depunere de cel puțin 43 RON (unde taxa de 2% să fie inclusă), iar odată ce efectuezi depunere să folosești codul bonus MZZ100.

Sweet Bonanza este un slot râvnit de toți pasionații de păcănele online. Acesta este dezvoltat de către furnizorul Pragmatic Play și asta pentru că este foarte ușor de înțeles. Principiul este foarte simplu, pe un ecran alcătuit din șase role și cinci rânduri, iar un câștig este valid indiferent de distribuția simbolurilor pe ecran. Odată ce acestea sunt câștigătoare, în locul lor sunt stivuite alte simboluri. RTP-ul este de 96.48%, în media industriei, volatilitatea ridicată, iar câștigul cel mare ajunge până la 21.175 X miza.

Cum iei bonusul de bun venit de la Mozzart Bet

  1. Deschide acum cont pe platforma Mozzart Bet.
  2. Depune cel puțin 43 RON (unde taxa de 2% să fie inclusă) și folosește codul bonus MZZ100.
  3. Până la 2023 RON și 200 de Rotiri Gratuite la Sweet Bonanza sunt ale tale.

Platforma Mozzart Bet te așteaptă cu sute de jocuri de la diferiți furnizori. Pragmatic Play, Amusnet Interactive sunt doar câțiva dintre aceștia, unde te poți bucura la cel mai înalt nivel de sloturi unul și unul. Pe lângă aceste jocuri, ai ocazia să poți accesa jocuri precum Blackjack, Baccarat, Ruletă, toate disponibile cu dealer live, alături de jucători din întreaga țară. Toate acestea pot fi jucate atât de pe laptop/PC, cât și din mișcare prin intermediul dispozitivului tău mobil, cât și prin aplicația ce poate fi descărcată de pe site.

Termeni și condiții

  • Bonusul este acordat doar clienților noi, care respectă condițiile.
  • Este nevoie să efectuezi o primă depunere de cel puțin 43 RON cu cardul de debit sau de credit (unde taxa de 2% să fie inclusă) și să folosești codul bonus de MZZ100.
  • Valoarea maximă a bonusului este de 2023 RON.
  • Bonusul este activat automat în contul jucătorului imediat după depunere, dacă acesta a acceptat bonusul și poate fi folosit doar în secțiunea Cazino.
  • Câștigurile obținute din utilizarea bonusului sunt disponibile pentru retragere doar dacă jucătorul a rulat la jocurile din secțiunea Cazino suma depusă + bonusul, cel puțin 40 de ori.
  • Valoarea maximă de câștiguri generate cu bonusul, ce poate fi retrasă după efectuarea condițiilor de rulaj este de 5 ori X suma bonusului primit.
  • Rotirile Gratuite sunt automat adăugate în contul de jucător, iar câștigul obținut în urma lor trebuie rulat de 35 X valoarea lor pentru a putea fi convertite în bani reali.
  • Suma maximă ce poate fi retrasă în urma rotirilor gratuite este de 300 RON.

 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus