Metode de plată la cazinouri: card bancar


Jocurile de păcănele gratis sunt distractive… până la un punct, când realizezi că toate câștigurile tale sunt bani virtuali pe care nu-i poți cheltui. Dacă vrei să ai șansa de a câștiga bani reali în timp ce continui să te joci cu jocurile tale preferate, primul pas este să deschizi un cont la un cazinou și să-ți verifici contul - ambele sunt proceduri simple și rapide pe care le poți rezolva în câteva ore (cel mult câteva zile în cazul verificării). Apoi, poți trece la depunerea banilor în cont.
Depunerile de bani într-un cont de cazinou sau pariuri nu este nici ea o procedură complicată. Există diferite metode de depunere pe care le acceptă cazinourile din România, unele universale, altele specifice cazinoului. Astăzi, vom arunca o privire asupra celei mai răspândite metode de plată din România: cardul bancar.

Card bancar metodă depunere bani cazinou

Card bancar

Cardul bancar este poate cea mai simplă și sigură metodă de plată pe internet, disponibilă pentru oricine care a împlinit 18 ani. Este destul de simplu - și ieftin - să-ți faci card, băncile pur și simplu le iubesc.
Există mai multe tipuri de carduri bancare:

  • Card de debit: un card bancar atașat unui cont în care trebuie să ai bani pentru a-i cheltui. Plățile sunt limitate de suma disponibilă în contul tău de card.
  • Card de credit: un card bancar cu un cont care vine și cu o linie de credit. Plățile nu sunt limitate la suma disponibilă - când plătești mai mult decât este disponibil în cont, banca îți acordă un credit instant (o sumă maximă prestabilită) pe care va trebui să-i dai înapoi, uneori cu dobândă.

Recomandarea noastră: pentru a evita costurile suplimentare, este mai avantajos dacă folosești un card de debit pentru tranzacțiile tale cu un cazinou.

În ceea ce privește emitentul cardului, nu prea există diferențe - cazinourile românești acceptă, de regulă, cardurile operate de VISA sau Mastercard fără nicio problemă. Când vine vorba de cardurile virtuale precum cel Revolut, unele cazinouri pot fi mai pretențioase - verifică disponibilitatea acestei metode înainte de înregistrare.
Majoritatea băncilor tratează tranzacțiile efectuate către și dinspre operatorii de jocuri de noroc ca și orice altă tranzacție. Există și excepții - pentru a fi sigur că nu vei avea asemenea probleme, cere informații suplimentare de la banca ta înainte de a deschide contul.
 

Depuneri prin card

Depunerile folosind cardurile bancare sunt operate instant de către operatori. Banii îți apar imediat în cont și vei putea revendica bonusurile aferente imediat.
În mod normal, depunerile folosind cardurile bancare nu te costă nimic. Operatorii pot percepe uneori comisioane - acestea sunt trecute totdeauna în Termenii și condițiile operatorului pe care le poți verifica înainte de depunere.
Există, de regulă, o sumă minimă pentru depunerile folosind cardul bancar, trecută la secțiunea „plăți” a paginii operatorului. De asemenea, pot exista sume minime stabilite pentru revendicarea unor bonusuri.

Retrageri prin card

Retragerile către un cont de card nu sunt instante: ele durează, de regulă, câteva zile. În majoritatea cazinourilor, poți solicita o retragere numai către contul de card cu care ai făcut depunerea.
Este important de știut că pentru o retragere de bani din contul tău de cazinou, va trebui să ai contul verificat. Când ceri o retragere, operatorul poate solicita documente suplimentare pentru verificarea metodei de plată, printre care și o copie a cardului bancar (față-verso, cu unele cifre din numărul cardului acoperite).
După ce operatorul ți-a verificat și aprobat cererea de retragere, poate să dureze câteva zile - de regulă, cam 5 zile, uneori mai mult, alteori mai puțin - să-ți intre banii în cont. Dacă banii nu apar în acest timp, poți solicita informații suplimentare de la operator sau de la bancă.
 

Cardul bancar este o metodă simplă, rapidă și ușor de folosit - nu e de mirare că este metoda de plată preferată de atât de mulți români în relație cu operatorii de pariuri și cazinou. Pe lângă asta, cardul se poate folosi și în „lumea reală”, făcând cheltuirea banilor câștigați din păcănele foarte ușoară.

Punctele tari ale cardului bancar ca metodă de plată la cazinouri:

  • Metodă de plată sigură
  • Disponibilă oricui
  • Depuneri instant
  • Self-banking la unele bănci - poți depune bani pe card direct de la automatul băncii

Punctele slabe ale cardului bancar ca metodă de plată la cazinouri:

  • Legea prevede comisioane de 1% la depunere și 2% la retragere
  • Unele bănci au politici împotriva tranzacțiilor spre și dinspre operatorii de jocuri de noroc
  • Prima retragere durează mai mult din cauza verificărilor suplimentare (acest punct slab dispare de la a doua retragere)
     
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus