Maxbet: 100 rotiri gratuite fără depunere la verificarea contului


Verificarea contului de jucător sau parior la operatorii de jocuri de noroc online este un pas obligatoriu care trebuie parcurs de toți - altfel, conform legislației în vigoare, operatorul este obligat să-ți șteargă contul fără posibilitatea să-l recuperezi. Procedura este simplă și ușoară - tot ce trebuie să faci este să încarci o poză cu un act de identitate sau un extras de cont / factură de utilități, după caz, și să lași operatorul să se ocupe de restul.
Acum, Maxbet te îndeamnă să faci acest pas necesar printr-o ofertă specială: dacă îți verifici contul până la data de 31 mai 2021, poți revendica 100 rotiri gratuite la păcănelele Pragmatic Play fără depunere!

Cum revendici bonusul

Cum spuneam mai sus, verificarea contului este o procedură simplă, ușoară, pe care o poți face cu cartea de identitate, pașaportul sau permisul de conducere - procedura este descrisă pas cu pas aici. După completarea procedurii și validarea documentului trimis de către Maxbet, trebuie să intri în contul tău, iar la secțiunea „Bonusuri” să introduci codul de bonus P100.
 
Maxbet.ro sectiune bonusuri
 
Atenție - ai doar 3 zile la dispoziție pentru a-ți revendica bonusul, altfel se pierde.
 
În același timp, poți revendica și bonusul atractiv de prima depunere în valoare de până la 1800 RON și poți încă participa în tombola MaxPremii de Paște cu premiul cel mare un apartament de 100.000 EUR!

Termeni și condiții

Ca orice alt bonus, și această ofertă vine cu termeni și condiții.
  • Miza maximă pentru acest bonus este de 2,5 lei (0,5 EUR)
  • Rotirile gratuite pot fi folosite numai la jocurile Pragmatic Play
  • Câștigurile vor fi creditate balanței tale de bonus. Pentru a le transforma în bani reali, va trebui să completezi cerințe de rulare de 40x pentru toată suma câștigată.
  • Retragerile de bani reali din aceste câștiguri sunt limitate la 500 lei sau 100 EUR, după caz.
  • Pentru a putea iniția o retragere, va trebui să faci o depunere de bani reali în valoare de minim 100 lei sau 20 EUR.
  • Promoția este valabilă până la 31 mai 2021.

Despre Maxbet

Maxbet este cunoscut mai ales datorită rețelei sale de cazinouri stradale din toată țara însă, începând cu anul 2016, s-a extins și pe piața de jocuri de cazino online. Scopul operatorului este să ofere jucătorilor săi cele mai bune servicii împreună cu cele mai atractive oferte, toate astea în condiții de deplină siguranță, profesionalism și cu o atenție sporită la calitatea serviciilor. 

Despre Pragmatic Play

Pragmatic Play acoperă tot ce poți avea nevoie pentru o experiență de cazinou online oriunde te-ai afla: păcănele, jocuri de masă, jocuri live și orice altceva. Compania este unul dintre nou-veniții pe piața jocurilor de cazinou online, fiind fondată în 2015 de un grup de experți, dezvoltatori și designeri cu experiență. Pragmatic Play se concentrează mai ales pe păcănele și foarte bine face: jocurile sale sunt și frumoase, și generoase, multe având un număr neobișnuit de mare de combinații câștigătoare. 
Pragmatic Play are și o varietate de jocuri de cazinou live cu studioul situat în București.
 
Încearcă păcănele Pragmatic Play gratis:
Mayan Eagle
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
All41 Studios
RTP: 96.32%
Vezi joc
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus