Marchează în poarta lui Bogdan Stelea și ai șansa să ajungi în Qatar!


Superbet lansează o super promoție la finalul lunii octombrie. Intră în contul de joc, pariază în perioada 27 octombrie – 2 noiembrie pe evenimente sportive, prematch sau live și ai șansa de a câștiga penalty-uri pentru a-l învinge pe fostul portar al naționalei României, Bogdan Stelea. Iar dacă marchezi penalty-ul/rile, câștigi până la 50 de lei FREE Bet zilnic. Și implicit, șanse de a câștiga marele premiu: o excursie în doi, la Campionatul Mondial din Qatar!

Marchează goluri din penalty și ai șansa de a merge la Mondialul din Qatar

Superbet vine în întâmpinarea clienților cu o super ofertă: toate pariurile plasate zilnic, în intervalul 27 octombrie – 2 noiembrie, în valoare de cel puțin 100 de lei, bani reali, îți oferă șansa unui penalty contra lui Bogdan Stelea. Iar fiecare gol marcat, îți aduce un FREE BET în valoare de 10 lei. Dar și o șansă în plus de a câștiga cele două bilete la Campionatul Mondial din Qatar.

Mai mult, cei care nu au cont și își deschid acum unul, primesc 5 penalty-uri la verificarea contului și alte 10 penalty-uri la prima depunere. Și implicit mai multe șanse de câștig a celor două bilete VIP la Mondialul din Qatar!

Iată mai jos tot ce trebuie să faci pentru a intra în cursa penaty-urilor, dar și a marelui premiu:

-Acceptă oferta prin apăsarea butonului “ÎNSCRIE-TE ÎN PROMOȚIE”, disponibil în jocul SuperGol.

-Pariază cumulat, pe parcursul zilei, minimum 100 de lei din balanța reală în secțiunile Sport/Live;

-Adaugă pe bilete doar evenimente care încep și se încheie în ziua în care ai plasat biletele, înainte de ora 23:59. Cotă minimă 1.60 pentru biletele single și cotă minimă totală 2.50 pentru biletele acumulator;

-Așteaptă validarea pariurilor;

-Câștigă un penalty (o șansă de a înscrie în poarta lui Bogdan Stelea), pentru fiecare 100 de lei pariați. Poți să primești până la 5 penalty-uri pe zi, în cel mult 48 de ore de la încheierea zilei;

-Execută penalty-urile și câștigă 10 lei Pariu Gratuit pentru fiecare gol înscris;

-În plus, fiecare penalty obținut îți aduce o șansă la extragerea de la finalul primei săptămâni de joc, la care poți să câștigi o invitație dublă la SuperMondial!

Cum te califici?

-Acceptă oferta prin apăsarea butonului “ÎNSCRIE-TE ÎN PROMOȚIE”, disponibil în jocul SuperGol. Pariurile plasate înainte de apăsarea butonului menționat nu se iau în considerare.

-Pariază cumulat, pe parcursul zilei, minimum 100 de lei din balanța reală în secțiunile Sport/Live;

-Sunt luate în considerare atât biletele de tip single, cât și cele acumulator, inclusiv cele de tip sistem.

-Cota minimă pentru biletele single 1.60.

-Cota minimă totală pentru biletele acumulator 2.50.

-Sunt luate în considerare biletele care conțin doar evenimente care se încheie în ziua în care au fost plasate, până la 23:59.

-Poți să pariezi atât pre-meci, cât și Live.

-Pariurile stabilite prin folosirea funcției de Cash Out nu sunt luate în considerare.

-Sunt luate în considerare inclusiv bilete plasate pe evenimente din ofertele SuperCota, SuperExtra și Speciale.

Pariurile anulate, pariurile pe competiții anulate, pe participanți care nu au concurat indiferent de motiv sau pe evenimente sportive care, indiferent de motiv, se încheie/se acordă cota (1.00) nu sunt luate în considerare.

Pariurile plasate pe selecții contradictorii nu sunt luate în considerare.

Ce câștigi daca participi la promoția Super gol?

-Dacă accepți oferta în data de 27.10.2022, prima zi promoțională, primești un penalty gratuit în cel mult 48 de ore.

-Pentru fiecare 100 de lei jucați pe zi, în condițiile prezentului regulament, câștigi un penalty – o șansă de a înscrie în poarta lui Bogdan Stelea și de a câștiga 10 lei Pariu Gratuit și, totodată, o șansă la extragerea de la finalul primelor 7 zile din promoție.

-Fiecare client poate să beneficieze de maximum 5 șanse/zi și până la 5 penalty-uri pe zi.

-Exemplu: pariezi cumulat 90 de lei, pe parcursul zilei. Nu ești eligibil pentru promoție. Exemplu 2: pariezi cumulat 100 de lei, câștigi un penalty. Exemplu 3: pariezi cumulat 230 de lei, câștigi 2 penalty-uri. Exemplu 3: pariezi cumulat 500 de lei, câștigi 5 penalty-uri.

-Pachetul conține zbor dus-întors în Qatar, cazare și acces la eveniment, pentru două persoane, urmând să fie distribuit câștigătorului în mod aleatoriu, printr-o extragere care va avea loc în data de 03.11.2022.

-Câștigătorul va fi contactat de către Superbet în cel mult 48 de ore din momentul tragerii la sorți.

Când se acordă penalty-urile și cum se joacă?

Pentru a putea primi penalty-urile, clienții trebuie să își fi dat acordul în privința contactării de către organizator pentru oferte promoționale și bonusuri înainte de participarea la promoție.

Penalty-urile se acordă în cel mult 48 de ore de la încheierea zilei în care au fost obținute.

Fiecare penalty înseamnă o șansă de a înscrie în poarta lui Bogdan Stelea și a primi 10 lei Pariu Gratuit. În cazul în care penalty-ul este ratat, nu vei primi Pariul Gratuit.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus