MagicJackpot plătește premiul cel mare a promoției Roata Magică


Totul e bine dacă se termină cu bine, zice vorba veche. Ei, pentru un jucător al cazinoului online MagicJackpot anul 2021 este sigur unul foarte bun, pentru că se termină cu un câștig de zile mari: 50,000 de lei, jackpotul promoției Roata Magică al MagicJackpot Casino.

Roata Magică MagicJackpot

MagicJackpot, cel mai proaspăt cazinou online din România, a lansat promoția Roata Magică în prima parte a lunii octombrie. În cadrul promoției, fiecare jucător al cazinoului cu cel puțin o depunere de bani reali la activ poate să învârte Roata Norocului odată pe zi pentru șansa de a câștiga premii magice: bonusuri la depunere, bonusuri în bani, rotiri gratuite, și cel mai mare premiu pe roată: jackpotul de 50,000 lei!

Identitatea câștigătorului nu a fost făcut public, cum este și normal în asemenea cazuri. Dar ce s-a confirmat oficial este că jackpotul a fost câștigat. Și nu e singurul - și tu poți avea șansa de a-ți sfârși anul cu bine, mai bogat cu această sumă magică.

Cum particip la promoție?

Dacă nu ai încă cont la MagicJackpot, îți poți deschide unul chiar acum dând un click pe acest link. Înregistrarea este simplă - trebuie doar să completezi un formular. Apoi, neapărat trebuie să-ți validezi contul - procedura este descrisă în detaliu aici.

Apoi nu rămâne altceva decât să faci o depunere de bani reali în contul tău MagicJackpot - iar în acel moment, vei primi acces la Roata Magică în fiecare zi.
 

O rotire pe zi

Membrii MagicJackpot care îndeplinesc condițiile de mai sus vor avea parte de o rotire la Roata Magică în fiecare zi. Premiile în fonduri bonus vor fi creditate imediat contului tău, și vin cu cerințe de rulare. La fel și câștigurile realizate din rotirile gratuite câștigate. Unele bonusuri sunt legate de depuneri.
Iar dacă ești super-norocos și câștigi jackpotul, MagicJackpot ți-l va înmâna în numerar.

Pentru informații suplimentare, vizitează pagina promoției.

Despre MagicJackpot

MagicJackpot este cel mai nou cazinou online din România, parte a grupului Superbet. În momentul de față, cazinoul oferă acces la peste 900 de jocuri, majoritatea păcănele, dar și jocuri de masă și jocuri live. Pe lângă jackpotul din Roata Magică, jucătorii MagicJackpot mai pot revendica și Jackpot Cards al EGT.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus