MagicJackpot crește miza: 500 de rotiri gratuite la verificare!


Mai e o zi până la următorul meci din EURO 2020 pe Arena Națională unde Ucraina va juca împotriva Macedoniei de Nord. Cum ai putea face timpul să treacă mai repede? Păcănelele online sună bine, nu? Atunci te va interesa oferta nouă MagicJackpot: 500 de rotiri gratuite la jocul de păcănele Book of Dead la verificarea contului.

MagicJackpot: Pachet de bun-venit pe cinste

Jucătorii noi sunt alintați la MagicJackpot Casino cu o ofertă de bun-venit pe cinste:

  • La prima depunere primești un bonus de 100% din valoarea depunerii, în valoare de maxim 900 de lei
  • Tot la prima depunere mai primești și 100 de rotiri gratuite la jocul de păcănele Book of Dead în valoare de 50 de bani pe rotire - rotirile le primești câte 10 pe zi în următoarele 10 zile
  • La a doua depunere primești un bonus de 50% din valoarea depunerii, în valoare de maxim 600 de lei

Pe lângă toate astea, MagicJackpot a crescut miza cu o ofertă foarte generoasă: 500 rotiri gratuite la Book of Dead după verificarea contului.

Book of Dead rotiri gratuite magicjackpot

Cum se verifică contul MagicJackpot

Înregistrarea unui cont la MagicJackpot este foarte simplă și ușoară - trebuie doar să completezi niște formulare și ești gata. În acest moment, însă, contul tău nu este permanent: dacă nu-l verifici în maxim 30 de zile, el se va șterge împreună cu toți banii tăi, tot bonusul tău, și tot istoricul tău de câștiguri.
Verificarea contului MagicJackpot se face simplu și ușor: odată intrat în cont, trebuie să faci click pe iconița de „roată dințată” din colțul de dreapta-sus, apoi să alegi „Verificare”. Aici vei putea să încarci un document de identitate (copie carte de identitate, doar fața)... și ești gata. Restul muncii îl face cazinoul în cel mult câteva zile.
Pentru a primi rotirile gratuite, este necesar să ai contul complet verificat și să efectuezi cel puțin o depunere în bani reali. Cele 500 de rotiri au o valoare de 0,05 lei (5 bani) fiecare și se vor efectua cu o singură linie de plată activă. Ai la dispoziție trei zile să folosești rotirile gratuite, după care se pierd. Câștigurile generate folosind rotirile gratuite sunt supuse unor cerințe de rulare de 25x.
 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus