Lucky Lady's Charm Deluxe: Jocul săptămânii la NetBet


De Ziua Internațională a Femeii, cazinoul online NetBet a ales poate cel mai potrivit joc de până acum pentru turneul său Jocul Săptămânii: Lucky Lady's Charm Deluxe de Novomatic. În multe mitologii, Norocul este reprezentat de o zeiță, iar jocul aduce un omagiu tuturor acestor deități.

Păcănele Novomatic

Lucky Lady's Charm Deluxe

Lucky Lady's Charm Deluxe este un joc de tip slot machine cu 5 role, trei rânduri de simboluri și 10 linii de plată fixe. Simbolurile de pe role reprezintă diferite amulete norocoase precum trifoiul cu patru foi, gărgărița (care, în unele țări, este considerată purtătoare de noroc), piciorul de iepure, potcoava și o monedă de aur care, chiar și fără superstiții, este un obiect norocos, împreună cu simboluri minore împrumutate din cărțile de poker. 
Lucky Lady Charm pacanele novomatic jocul saptamanii netbet
Jocul o are drept simbol wild pe Doamna Noroc (Lucky Lady) care, pe lângă substituirea tuturor celorlalte simboluri de pe ecran, mai dublează și toate câștigurile în care este implicată. Jocul are și un simbol scatter în forma unui glob de energie care declanșează 15 rotiri gratis cu un multiplicator de 3x aplicat tuturor câștigurilor.
 
Similar cu celelalte păcănele Novomatic, și acest joc vine cu funcția „Gamble” care oferă jucătorilor posibilitatea de a-și multiplica câștigurile.
 
Lucky Lady's Charm Deluxe Gamble Novomatic NetBet
 
Jocul are o volatilitate foarte ridicată, ceea ce înseamnă că plătește mai rar dar câștigurile sunt consistente. De asemenea, are un RTP relativ mic în comparație cu alte păcănele, de doar 95,13%. În timpul rotirilor gratuite, jucătorul poate obține un câștig maxim de 27000 de ori miza pe rotire (mulțumită multiplicatorului de 3x aplicat tuturor câștigurilor).
 

Jocul săptămânii la Netbet

Lucky Lady’s Charm Deluxe a fost ales jocul săptămânii 8-14 martie la Netbet.
 
Cei cinci jucători cu cele mai norocoase rotiri pe acest joc vor primi, la sfârșitul perioadei promoției, câte un premiu în valoare de 500 de lei (primul loc), respectiv 100 de lei (celelalte 4) din partea cazinoului NetBet. Pentru a avea o șansă de a câștiga, jucătorii vor trebui să joace cel puțin o rotire pe bani reali la jocul Lucky Lady’s Charm Deluxe în această perioadă.

Despre NetBet

Netbet este un operator de cazino internațional deținut de Netbet Enterprises LTD. și licențiat în România de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc în anul 2016. Platforma Netbet este prezentă în multe țări ale lumii, printre care se numără și Marea Britanie, Franța sau Rusia. 

Despre Novomatic

Novomatic este o companie de jocuri de noroc din Austria prezent în peste 40 de țări din toată lumea. Jocurile Novomatic sunt prezente în peste 1000 de locații ale Loterie Române în lumea reală… și la numeroase cazinouri online. Printre jocurile sale cele mai cunoscute se numără Sizzling Hot, un joc de slots clasic, dar și Book of Ra, un slot inspirat din Egiptul antic cu bonusuri generoase și grafice spectaculoase.
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus