LivePlay, prima aplicație care transmite jocuri de bingo live 24/7


O nouă platformă de social gaming, populară pe plan internațional mai ales în rândul pariorilor de pe mobil, anunță că devine primul publisher care lansează un joc de bingo transmis 24/7 cu gazde live.
Pentru cei care nu sunt familiarizați cu conceptul de social gaming sau cazinouri sociale, ne referim la comunități sau platforme online în care jucătorii sunt încurajați să se bucure de diverse jocuri împreună, scopul final fiind distracția și entertainmentul, nu neapărat câștigurile materiale.

Live Play Mobile (liveplaymobile.com) este una din aceste platforme, scopul său declarat fiind de a îmbunătăți experiența de gaming a utilizatorilor prin interacțiunea cu gazde sau dealeri live pe tot parcursul desfășurării jocului.
Live Play Mobile oferă două aplicații de mobil pentru Android și iOS pe care utilizatorii le pot folosi pentru a avea acces la jocuri unice, aflate la intersecția gaming-ului mobil cu transmisiunea live și jocurile televizate.

Live Play Mobile este un lider pe piața de jocuri de cazino live transmise pe mobil, oferindu-le pariorilor acces la entertainment 7 zile pe săptămână dintr-un singur click.

Live Play Bingo – primul joc de bingo cu gazdă live transmis 24/24

Live Play Bingo este o aplicație de social bingo care implementează și elemente regăsite în show-urile televizate, disponibilă exclusiv pentru pariorii de pe mobil.

Live Play Mobile

Ea le oferă pasionaților de bingo acces la un format live de joc cu 25 de gazde profesioniste, iar acțiunea este transmisă din studiourile luxoase deținute de companie în Londra și Hollywood.

Aplicația dorește să acapareze piața globală de social bingo, estimată la valoarea de peste 7.7 milioane de $. În ultimele 12 luni, contextul restricțiilor de circulație a dus la creșterea cotei de piață deținute de aplicația Live Play Bingo cu 22%.

Aplicația Live Play Bingo poate fi descărcată de oricine vrea să joace bingo gratis alături de o gazdă live și să se bucure de o atmosferă interactivă. Show-urile sunt transmise în fiecare moment al zilei astfel că distracția este garantată non-stop. Aplicația permite jucătorilor să interacționeze în orice moment atât cu gazda, cât și cu ceilalți participanți la show în timp real, dar și să completeze mai multe tichete de bingo în același timp.

Declarații oficiale

Stuart Lewis-Smith, CEO și fondator Live Play Mobile a declarat – „Punem bazele unei noi categorii de jocuri, aducând împreună componenta socială, streaming-ul live și experiența liniară a show-urilor televizate. Simultan, dorim să livrăm și viziunea noastră unică pentru a îmbunătăți viețile jucătorilor cu interacțiunea live cu persoane reale în jocurile noastre. Faptul că ne-am bucurat de succes pe piață relativ devreme demonstrează capacitățile modelului nostru de business și a platformei pe care o operăm.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus