Jocul săptămânii Paștelui la NetBet: Easter Eggs


Sfintele Sărbători de Paști se apropie cu pași repezi - iar jocul săptămânii 26 aprilie - 2 mai 2021 la NetBet capturează perfect spiritul sărbătorii, fiind vorba de jocul Easter Eggs al Play’n Go, un joc de păcănele inspirat tocmai de sărbătorile pascale.

Easter Eggs

Easter Eggs este un joc de păcănele cu 5 role și maxim 20 de linii de plată active lansat în 2018 de dezvoltatorul de jocuri de cazinou Play’n GO. Jocul are RTP de 96.75% și volatiliate medie, oferind câștiguri relativ mari și relativ dese. Jocul este disponibil atât pe desktop cât și pe mobil.
 
Simboluri Easter Eggs
 
Easter Eggs are o atmosferă de poveste, cu rolele umplute de simbolurile primăverii - un miel, un iepuraș, un pui, un cocoș (plus obișnuitele simboluri minore împrumutate din cărțile de poker), plus simboluri wild și scatter reprezentate de ouă vopsite (chiar și în aur), respectiv un coș de ouă vopsite funcționând ca simbol bonus. Simbolul wild înlocuiește oricare alt simbol într-o combinație câștigătoare, simbolul scatter declanșează rotirile gratuite, cum este obișnuit pentru jocurile de păcănele. La declanșarea rotirilor gratuite, poți alege între 15 rotiri cu multiplicator de 2x, 10 rotiri cu 3x sau 5 rotiri cu 6x fiecare câștig. Rotirile gratuite nu se pot redeclanșa.
 
Easter Eggs rotiri gratuite
 
Jocul are și o funcție bonus, declanșat de trei simboluri bonus simultan pe ecran, unde poți câștiga până la 500 de ori miza ta pe linie.
 
După fiecare rotire câștigătoare, ai șansa de a multiplica suma câștigată prin funcția „gamble”. Aici, poți încerca să ghicești ori culoarea ori suita următoarei cărți pentru a câștiga de 2 ori sau de 4 ori suma câștigată din rotire.
 

Jocul săptămânii la NetBet

Easter Eggs este jocul săptămânii 26 aprilie - 2 mai 2021. Cele mai norocoase cinci rotiri pe bani reali la acest joc vor fi premiate cu 500 de lei pentru primul loc, respectiv câte 100 de lei pentru următoarele patru locui în top. Pentru a participa la promoție, trebuie să joci cel puțin o rotire pe bani reali la jocul Easter Eggs în perioada de valabilitate.
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus