Jocul Săptămânii la NetBet: Rainbow Riches Megaways (BuyPass)


Pe 17 martie sărbătorim Sfântul Patrick, un misionar din secolul al V-lea care a alungat șerpii de pe insula Irlandei și a transformat țara într-una creștină. Deși este o sărbătoare irlandeză, legată strict de industria țării, ea a devenit internațională datorită diasporei irlandeze - iar mai târziu, a devenit o ocazie în plus pentru a sărbători cu bere și whiskey irlandez.

Pentru a comemora Sfântul Patrick, NetBet Casino a ales Rainbow Riches Megaways (Buy Pass) drept jocul săptămânii 15-21 martie 2021.

Păcănele SG Digital

Rainbow Riches Megaways BuyPass

Rainbow Riches Megaways este un joc de tip slot machine cu 6 role, până la 7 rânduri de simboluri și până la 117.649 moduri de câștig. Acest lucru se datorează formatului său Megaways care implică simboluri de dimensiuni diferite și o rolă suplimentară deasupra ecranului normal, cu patru simboluri, care contribuie la formarea combinațiilor câștigătoare.
Jocul are o volatilitate medie și un RTP de 95,9%.
Simbolurile majore ale jocului sunt pietre prețioase de diferite culori, iar cele minore sunt împrumutate de la cărțile de joc. De asemenea, jocul are un simbol Bonus scatter care declanșează rotirile sale gratuite, plus un simbol Super Gem care declanșează un joc de bonus - transformă toate pietrele prețioase de pe ecran într-unul singur, aleator.
Rainbow Riches Megaways 1

De fiecare dată când o combinație câștigătoare aterizează pe ecran, simbolurile implicate dispar, lăsând altele să cadă în locul lor, oferind astfel jucătorilor posibilitatea de a câștiga sume consistente.

Rotiri gratuite

Patru simboluri Bonus pe ecran declanșează 12 rotiri gratuite, iar fiecare simbol Bonus peste cele 4 adaugă încă 5 rotiri gratuite la total. Rotirile vin, de asemenea, cu simboluri +1, +2 și +1 care adaugă încă 1, 2 sau 3 rotiri la total.
Fiecare rotire câștigătoare crește multiplicatorul aplicat următorului câștig. Astfel, câștigurile pot crește la nivele impresionante.
Rainbow Riches Megaways

Buy Pass

Buy Pass este o funcție specială a jocului: pe scurt, poți cumpăra un bonus pentru de 100 de ori miza pe rotire. Dar și această funcție vine cu un mic joc de noroc: pe lângă rotirile gratuite garantate, poți alege și să riști jumătate din sumă pentru a câștiga rotiri gratuite.
 
Rainbow Riches Megaways 3

Jocul săptămânii la NetBet

Rainbow Riches Megaways (BuyPass) a fost ales jocul săptămânii 15-21 martie la Netbet.
 
Cei cinci jucători cu cele mai norocoase rotiri pe acest joc vor primi, la sfârșitul perioadei promoției, câte un premiu în valoare de 500 de lei (primul loc), respectiv 100 de lei (celelalte 4) din partea cazinoului NetBet. Pentru a avea o șansă de a câștiga, jucătorii vor trebui să joace cel puțin o rotire pe bani reali la jocul Rainbow Riches Megaways (BuyPass) în această perioadă.
 
Înregistrează-te acum pentru a încerca Jocul Săptămânii la NetBet!
CLICK AICI!
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus