Honey Honey Honey - Jocul săptămânii 1-7 martie la Netbet


Primăvara vine la pachet cu multe schimbări în jurul nostru, printre care una care este cea mai promițătoare: apar albinele și își încep munca neobosită de a aduna nectarul florilor care abia răsar ca să producă probabil cea mai iubită substanță din lume: mierea. De aceea, alegerea cazinoului Netbet pentru Jocul Săptămânii 1-7 martie 2021.

Păcănele Pragmatic Play

Honey Honey Honey

Honey Honey Honey este un joc de tip slot machine cu 5 role, 3 rânduri de simboluri și 20 de linii de plată fixe, cu volatilitate medie și un RTP de 96,50%. Jocul are o grafică de calitate, un lucru obișnuit pentru dezvoltatorul Pragmatic Play, și o atmosferă voioasă, pozitivă, care se potrivește la perfecție cu această perioadă a anului. Miza minimă pe rotire este de 80 de bani, iar miza maximă, 400 lei. Cel mai mare câștig posibil este de 800 ori miza pe rotire.

Honey Honey Honey 1

Jocul vine cu două simboluri speciale: cel Wild care înlocuiește orice alt simbol într-o combinație câștigătoare și cei Bonus care declanșează rotirile gratuite.

Funcții speciale

În mod aleator, Honey Honey Honey va oferi jucătorilor o funcție bonus unde vor trebui să aleagă una dintre trei jocuri de bonus:

  • Honey Wilds, unde vor apărea pe role până la 10 simboluri Wild pe ecran
  • Sticky Streak, unde o combinație de 3 simboluri câștigătoare apar pe ecran, sunt fixate pe loc, iar rolele sunt învârtite automat. Dacă la cele 3 se adaugă încă un simbol de același fel, rolele sunt rotite din nou gratuit. 
  • Win Spin, o rotire cu un câștig garantat de cel puțin 30 de ori miza pe rotire
  • 5 Of a Kind, o rotire care garantează o combinație câștigătoare cu 5 simboluri
  • Free Spins, o rotire care garantează că vor apărea pe ecran cel puțin 3 simboluri scatter care declanșează rotirile gratuite.

Rotiri gratuite

Jocul are două tipuri de rotiri gratuite:

  • Sticky Streak - se acordă 8 rotiri gratis, iar rola 3 este permanent acoperită de simboluri Wild. La fiecare câștig, simbolurile câștigătoare rămân pe loc, iar rolele sunt rotite din nou.
  • Honey Queen - se acordă 5 rotiri gratuite. În timpul rotirilor, pot apărea simboluri de 2x2 sau 3x3, iar la fiecare rotire câștigătoare există șansa ca câștigul să fie dublat.

 

Jocul săptămânii la Netbet

Honey Honey Honey a fost ales jocul săptămânii 1-7 martie la Netbet.

Cei cinci jucători cu cele mai norocoase rotiri pe acest joc vor primi, la sfârșitul perioadei promoției, câte un premiu în valoare de 500 de lei (primul loc), respectiv 100 de lei (celelalte 4) din partea cazinoului NetBet. Pentru a avea o șansă de a câștiga, jucătorii vor trebui să joace cel puțin o rotire pe bani reali la jocul Honey Honey Honey în această perioadă.

Încearcă acum Honey Honey Honey și câștigă »

Despre NetBet

Netbet este un operator de cazino internațional deținut de Netbet Enterprises LTD. și licențiat în România de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc în anul 2016. Platforma Netbet este prezentă în multe țări ale lumii, printre care se numără și Marea Britanie, Franța sau Rusia. 
 
Dacă ești începător la cazino, este posibil să fi auzit înainte de Netbet. Astăzi, însă, pe online cazinouri îți vom prezenta o recenzie completă – cum te înregistrezi aici, ce bonusuri și programe de loialitate te așteaptă în 2021 și cum se compară oferta Netbet cu cea a altor operatori.

Despre Pragmatic Play

Pragmatic Play acoperă tot ce poți avea nevoie pentru o experiență de cazinou online oriunde te-ai afla: jocuri, bingo, jocuri live și orice altceva. Compania este unul dintre nou-veniții pe piața jocurilor de cazinou online, fiind fondată în 2015 de un grup de experți, dezvoltatori și designeri. Pragmatic Play se concentrează mai ales pe păcănele și foarte bine face: jocurile sale sunt și frumoase, și generoase, multe având un număr neobișnuit de mare de combinații câștigătoare. 
Pragmatic Play are și o varietate de jocuri de cazinou live cu studioul situat în București.
 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus