Jocul săptămânii la Netbet: Choco Reels de Wazdan


Nimic în lumea noastră nu este mai dulce decât sărutul persoanei iubite sau zâmbetul unui copil. Poate doar ciocolata… nu e de mirare, deci, că acest deliciu dulce este omniprezent în viața noastră. Atât de omniprezentă, de fapt, că servește drept sursă de inspirație inclusiv pentru păcănele online precum Choco Reels dezvoltat de Wazdan, ales Jocul Săptămânii la NetBet între 29 martie - 4 aprilie 2021.

Câștiguri dulci… ca ciocolata

Choco Reels este un joc de tip slot machine cu 6 role, 6 rânduri de simboluri și până la 46656 posibile combinații câștigătoare, conform datelor dezvoltatorului. Jocul are un RTP de 96,22% și volatilitate ajustabilă între mică-medie-mare, o funcție exclusivă Wazdan. Simbolurile jocului sunt dulciuri, în special cele de tipul nesănătos fabricat din zahăr, cu un morman de bomboane servind drept simbol wild și gogoașa cu glazură, simbolul scatter care, ca de obicei, declanșează rotirile gratuite.
Choco Reels Wazdan pacanele ciocolata netbet
Inițial, jocul are un format de 2-4-6-6-4-2 și 2304 posibile combinații câștigătoare, restul ecranului fiind acoperit de ciocolată. Cu fiecare câștig (după care simbolurile câștigătoare dispar de pe ecran), se sparge și ciocolata, lăsând loc pentru mai multe simboluri… și mai multe posibile combinații câștigătoare, până la maximul de 46 de mii. 
În dreapta ecranului se află un colector de ciocolată care se umple cu fiecare câștig în cascadă - când se umple, primești un premiu dulce de 6 rotiri gratuite cu multiplicatori care cresc după fiecare rotire.
 

Rotiri gratuite

Trei sau mai multe simboluri scatter declanșează rotirile gratuite din joc. Aici, ciocolata dispare de pe ecran, lăsând loc tuturor celor 36 de simboluri și 46656 posibile combinații câștigătoare. 
Orice simbol scatter care aterizează pe ecran adaugă rotiri gratuite la total, iar fiecare câștig crește multiplicatorul aplicat câștigurilor cu 1.
Choro Reels ciocolata pacanele rotiri gratuite netbet
Teoretic, numărul rotirilor și multiplicatorul pot crește până la infinit.
 

Jocul săptămânii la NetBet

Choco Reels a fost ales jocul săptămânii 29 martie - 4 aprilie la Netbet.
 
Cei cinci jucători cu cele mai norocoase rotiri pe acest joc vor primi, la sfârșitul perioadei promoției, câte un premiu în valoare de 500 de lei (primul loc), respectiv 100 de lei (celelalte 4) din partea cazinoului NetBet. Pentru a avea o șansă de a câștiga, jucătorii vor trebui să joace cel puțin o rotire pe bani reali la jocul Choco Reels în această perioadă.
 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus