Jocul Săptămânii în NetBet: 5 Great Star de la EGT


Păcănelele cu fructe sunt preferatele jucătorilor care joacă la sălile de jocuri din lumea reală. Dar nu trebuie să mergi la o sală de jocuri ca să joci ca la aparate - ajunge dacă te duci la cazinoul online NetBet. În fiecare săptămână, NetBet oferă jucătorilor săi un turneu special care implică un joc, rotirea cu cel mai mare câștig și premii în bani, numit Jocul Săptămânii.
În fiecare săptămână, NetBet alege un joc semnificativ pentru perioada respectivă. În această săptămână, jocul cel ales este 5 Great Star de la EGT, comemorând primul om care a ajuns în spațiu, astronautul rus Iuri Alexeevici Gagarin care și-a completat misiunea istorică pe 12 aprilie 1961.

5 Great Star

5 Great Star este un joc de tip slot machine cu 5 role, trei rânduri de simboluri și 5 linii de plată fixe. Este un joc destul de standard pentru EGT - seamănă leit cu alte titluri populare de la același producător, precum Sizzling Hot sau Burning Hot. Jocul are aceeași mecanică, interfață și funcții - și vine cu același jackpot atașat tuturor jocurilor de la același dezvoltator care se pot câștiga aleatoriu.
 
5 Great Star Jocul săptămânii la NetBet
 
5 Great Star este special pentru că nu are wild, nu are scatter, nu are nimic în plus față de experiența simplă, clasică, veritabilă de păcănele clasice cu fructe. Ce are, în schimb, este funcția Gamble obișnuită pentru sloturile EGT. Și volatilitate mică spre medie, respectiv un RTP de 95%.

Jocul săptămânii la NetBet 

5 Great Star a fost ales jocul săptămânii 12 - 18 aprilie la Netbet Casino. Pentru a participa la turneu, trebuie să joci la jocul ales cel puțin o rundă pe bani reali. Câștigătorul turneului - jucătorul cu rotirea cu cel mai mare câștig - va câștiga suma de 500 de lei la sfârșitul săptămânii, iar următorii patru jucători vor primi câte 100 de lei. 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus