Jackpot de 2.6 milioane de euro, revendicat la Mega Fortune


Legendarul slot cu jackpot progresiv, Mega Fortune de la NetEnt dă naștere unui nou câștig de milioane la cazino. Conform statisticilor publice despre valoarea premiilor și frecvența lor de acordare, jackpotul cel mare, denumit și Mega, tocmai a fost revendicat în prima jumătate a acestei luni, mai precis pe 7 octombrie 2021.

Un jucător extrem de norocos a obținut joi nu mai puțin de  €2,607,600. Acest premiu reprezintă cel mai mare jackpot acordat în ultimele 5 luni la popularul slot NetEnt. Pentru cei care nu știu, Mega Fortune este recunoscut atât în industria de gaming, cât și pe forumurile de jucători drept un adevărat „millionaire maker”.

Iar statisticile ne și explică de ce – în medie, Mega Fortune plătește circa  €3,380,302 la fiecare 78 de zile.

Mega Fortune, un slot renumit, înscris în Cartea Recordurilor

Deocamdată, identitatea câștigătorului rămâne anonimă. Câștigul a fost făcut public doar pe site-uri care urmăresc cele mai mari jackpoturi din industrie, cum este celebrul JackpotGraphs.com, însă nu a fost validat încă și nu știm cine l-a obținut și la ce cazino juca în momentul declanșării jackpotului.

Ceea ce știm, la ora actuală, este faptul că premiul exploziv de 2.6 milioane de € este cel de-al 58-lea câștig revendicat la slotul NetEnt, Mega Fortune. În plus, după revendicare, valoarea jackpotului a fost resetată iar, la momentul actual, se află la €282,921 și continuă să crească.

Cel mai mare câștig acordat vreodată, însă, rămâne cel de  €17,860,868 obținut la cazinoul Paf din 2013, prilej cu care Mega Fortune a intrat în Cartea Recordurilor.

Despre Mega Fortune

Mega Fortune NetEnt Jackpot

Mega Fortune este unul dintre cele mai populare sloturi cu jackpot progresiv, în special datorită simplității jocului și a rundelor bonus distractive, care contribuie la acumularea suspansului, până când pariorii ajung să obțină câștiguri masive. Vorbim de 3 jackpoturi progresive – rapid, major și mega, cel din urmă fiind cel mai râvnit de toți jucătorii la cazino.

Jackpotul Mega pornește de la valoarea de £150,000 însă, după cum ne arată istoria sa și cel mai recent câștig din luna octombrie, se pot obține și premii mult mai mari – tot ce trebuie să faci pentru a avea o șansă este să ajungi în runda bonus.

Mega Fortune, după cum sugerează și numele, are un design luxos care sugerează bogăția, cu simboluri speciale ca șampanie, teancuri de bani, mașini scumpe, ceasuri sau inele de aur. Slotul are o structură de 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată.

Printre trăsăturile sale bonus se numără simbolurile wild, rotirile gratuite și roata Bonus Wheel care îi conduce pe jucători către cele 3 jackpoturi masive. Rata de câștig estimativă este de 96% iar volatilitatea este mică – acesta este și motivul pentru care slotul este preferat de atât de mulți jucători.
Mai mult, mizele sunt și ele accesibile, plasându-se între doar €0.25 și €50 per rotire.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus