Inspired Gaming ne surpinde cu slotul horror Reel Spooky King Megaways


Alături de alți dezvoltatori ca Play’N GO și iSoftBet, Inspired Gaming își lasă amprenta unică asupra celei mai misterioase și înfricoșătoare sărbători de toamnă, Halloween-ul, și ne aduce un nou slot tematic.

Iar, după cum probabil intuiești din titlu, lucruri bune se întâmplă atunci când dezvoltatorii îmbină o temă horror, simboluri fructe și cea mai apreciată mecanică de joc din industrie la ora actuală, mecanica Megaways, într-un singur titlu inovator.

Reel Spooky King Megaways este cel mai nou video slot pentru desktop și mobil marca Inspired, cu o tematică Halloween și un potențial de câștig irezistibil.

Fii gata să experimentezi adrenalina în noul Reel Spooky King Megaways!

Reel Spooky King Megaways

Inspired Gaming ne aduce un slot la fel de înfricoșător ca numele său, cu o structură de 6 role, 2-7 rânduri și până la 117 649 linii de plată, mulțumită mecanicii Megaways. Disponibil atât pe desktop, cât și pe mobil (smartphone sau tabletă cu iOS și Android), grație tehnologiei moderne HTML5, slotul ne încântă încă de la deschiderea ferestrei de joc cu o atmosferă autentică de Halloween.

Slotul se desfășoară într-o noapte cu lună plină, simbolurile clasice cu fructe capătă aspect de zombie, iar cărțile de joc sunt decorate și ele cu obiecte nelipsite din seara de Halloween – dovleci, scheleți sau fantome. În plus, coloana sonoră contribuie și ea la menținerea suspansului și adrenalinei, în care pericolul din lumea spiritelor te urmărește la fiecare rotire.

Reel Spooky King Megaways este o adaptare de Halloween a unui alt titlu captivant și distractiv al celor de la Inspired, Reel King Megaways.

Reel Spooky King Megaways are o rată de câștig estimativă de 95.56% și oferă un jackpot maxim posibil de 250 000 RON sau 12 500x valoarea pariului. Mizele se plasează între 0.2 RON și 20 RON per rotire iar nivelul de volatilitate este unul mediu. Slotul a fost lansat oficial pe 10 Octombrie 2021 în rețeaua de cazinouri partenere Inspired.

O combinație norocoasă este declanșată de simboluri de același tip pe role adiacente, începând din partea stângă a ecranului. Cel mai valoros este simbolul cazan, care plătește de 50x valoarea mizei pentru combinațiile de 6. Alte simboluri speciale la care să fii atent sunt cărțile de joc, pepenii, prunele și cireșele, alături de simbolul wild care apare sub forma unei pălării de vrăjitor.

Slotul ne oferă și mecanica rolelor în cascadă, cu ajutorul căreia simbolurile câștigătoare sunt îndepărtate de pe role și înlocuite de altele noi, crescând astfel șansa de a obține premii consecutive. În plus, pariorii pot obține până la 25 de rotiri gratuite cu multiplicator infinit și role sticky roșii.

Fanii jocurilor bonus au și mai multe motive să rotească la Reel Spooky King Megaways – slotul oferă nu mai puțin de 3 jocuri bonus – Reel Spooky King, Super Spooky King și Mega Spooky King, care te răsplătesc cu un număr diferit de rotiri gratuite și multiplicatori.

Joacă Reel Spooky King Megaways gratis!

Declarații oficiale

Claire Osborne, Vice Președinte al diviziei Interactive la Inspired a declarat – “Suntem încântați  să întâmpinăm sezonul înfricoșător de Halloween în noul Reel Spooky King Megaways, un slot distractiv și captivant care oferă multe șanse de a câștiga premii masive. Reel Spooky King Megaways face parte din portofoliul nostru în continuă dezvoltare cu sloturi captivante de sezon, inspirate de Halloween, alături de Halloween Cash Pots și Book of Halloween. Ambele titluri continuă să aibă performanțe extrem de bune, atât înainte de Halloween, cât și în ziua sărbătorii și după.  Sunt sigură că design-ul grafic de cea mai înaltă calitate și soundtrack-ul tematic înfricoșător din Reel Spooky King vor livra o experiență inedită pentru toți clienții noștri.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus