Înscrie-te pe Superbet și te așteaptă 50 RON bonus și 229 rotiri gratuite fără depunere!


Superbet îi întâmpină pe jucătorii nou înregistrați în luna septembrie cu o ofertă limitată, dar foarte competitivă! Operatorul combină pariurile sportive cu pasiunea pentru cazino, oferind două bonusuri fără depunere la înregistrare pentru ambele categorii de jucători! Dacă te înscrii pe Superbet în perioada 11-19 septembrie 2021, te așteaptă 50 RON bonus la pariuri sportive și 229 rotiri gratuite în cazino! Mai multe detalii mai jos:

50 de lei + 229 rotiri gratuite Sizzling Hot

Cine poate revendica bonusurile?

Ambele bonusuri sunt disponibile doar pentru jucătorii noi, ele nu pot fi revendicate de cei existenți.

Ce am de făcut?

Pentru a fi eligibil pentru ofertă, trebuie să te înregistrezi pe Superbet în perioada promoțională (11-19 septembrie) și să-ți verifici contul. Etapa de verificare a contului sau KYC constă în trimiterea documentelor tale pe platforma Superbet (copie după buletin și o factură la utilități). Odată aprobate, poți intra în posesia ambelor bonusuri fără depunere.

Deschide cont acum, verifică-ți contul și vei avea rotiri gratuite și bani de pariat
CLICK AICI

Trebuie doar să mai faci un singur lucru înainte de revendicare – să bifezi din secțiunea profil că ești de acord să fii informat în legătură cu promoțiile și campaniile Superbet.

Cerințe de rulaj

Bonusul la sport are cuantumul de 50 RON și se acordă fără depunere. Poate fi folosit doar în secțiunile Sport și Pariuri Live de pe site-ul Superbet. El are cerințe de rulaj de 6x pentru a putea fi convertit în bani reali. Toate pariurile, câștigătoare sau necâștigătoare cu cote de cel puțin 1.60 pe fiecare eveniment contribuie la rulajul bonusului. Odată îndeplinite condițiile, bonusul se acordă în maxim 48 ore.

În ceea ce privește cele 229 rotiri gratuite la slotul Sizzling Hot Deluxe, ce trebuie să reții este că fiecare rotire are o valoare de 0.05 RON – mai precis, echivalentul mizei minime la acest slot. Câștigurile din rotiri au cerințe de rulaj de 1x pe care le poți îndeplini doar la jocurile de tip slot (acestea contribuie 100%). Ruleta și jocurile de cărți (video poker și blackjack) sunt excluse de la promoție. Cerințele de rulaj pot fi îndeplinite pe site-ul Superbet.ro, dar și din aplicația mobilă.

De asemenea, următoarele sloturi nu participă la cerințele de rulaj:

  • Bronco Spirit (Pragmatic Play)
  • Solar Queen (Playson)
  • Solar King (Playson)
  • Aviator (Spribe)
  • Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming)
  • Jocurile din secțiunea "Egypt Quest".
  • Cât timp sunt valabile bonusurile?

Bonusul în valoare de 50 RON la pariuri sportive este valabil 7 zile, timp în care trebuie să îndeplinești cerințele de rulaj, altfel expiră.

Rotirile gratuite se acordă în maxim  48 ore de la îndeplinirea cerințelor, însă ai la dispoziție doar 24 ore să le accepți, deschizând notificarea pop-up din contul tău de jucător. Odată acceptate, rotirile sunt valabile 7 zile și pot fi utilizate doar la slotul Sizzling Hot Deluxe de la Novomatic.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus