Înscrie-te pe Superbet și fii premiat cu 199 rotiri la Book of Ra!


Nu mai este demult un secret faptul că jucătorii români adoră renumitul slot cu tematică egipteană, Book of Ra Deluxe de la NOVOMATIC. Pentru că Superbet înțelege ce vrem și ne răsplătește ca atare, vine cu oferta lunii februarie pe care nu o poți rata!

Dacă te înscrii pe site-ul operatorului în perioada promoțională, te așteaptă 199 rotiri gratuite la verificarea contului! Iar, ca bonus, dacă se află printre cititorii noștri și fani sport, mai poți obține și un pariu gratuit în valoare de 49 RON. Toate detaliile mai jos:

Când este valabilă oferta și cine o poate revendica?

Promoția se desfășoară în perioada 14-28 februarie 2022 și poate fi revendicată exclusiv de jucătorii noi, o singură dată, la înregistrarea și validarea contului.

Ce am de făcut?

Trebuie doar să te înscrii pe Superbet prin acest link, să completezi formularul de înregistrare cu datele tale și să validezi contul cu buletinul pe perioada promoției. De asemenea, trebuie să bifezi și acordul de marketing la înregistrare sau ulterior, din setările contului, înainte de a revendica acest bonus fără depunere. După ce îndeplinești toate aceste condiții, ești eligibil pentru bonus.

Book of Ra Deluxe

Termeni și condiții pentru rotiri

Acest bonus Superbet constă în 199 de rotiri gratuite la slotul Book of Ra Deluxe de la NOVOMATIC. Rotirile pot fi utilizate doar la acest joc, iar fiecare dintre ele are o valoare de 0.10 RON (pariul minim). Odată acordate, rotirile trebuie acceptate manual în 24 ore deschizând notificarea din contul de jucător. Rotirile sunt valabile 7 zile de la acordare iar, pentru a le folosi, trebuie doar să deschizi fereastra slotului Book of Ra Deluxe.

Câștigurile din rotiri au cerințe de rulaj de 1x pe care le poți îndeplini fie de pe site-ul Superbet, fie din aplicație. La rulaj participă toate sloturile online Superbet în proporție de 100%, cu excepția următoarelor jocuri - Bronco Spirit (Pragmatic Play), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Aviator (Spribe) și Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) + secțiunea "Egypt Quest". De la rulaj sunt excluse ruleta, blackjack-ul și video poker-ul.

Îți place sportul? Superbet mai oferă și un pariu gratis de 49 RON!

Alături de cele 199 rotiri gratuite, Superbet acordă și un pariu gratis de 49 RON jucătorilor care s-au înregistrat și au validat contul în perioada 14-28 februarie 2022.

Bonusul poate fi utilizat în secțiunile sport” și „pariuri live” de pe Superbet și are cerințe de rulaj de 6x. La rulaj participă toate pariurile câștigătoare sau necâștigătoare cu cotă minimă pe fiecare eveniment de 1.60. Dacă îndeplinești toate condițiile, pariul gratis este acordat în maxim 48 de ore și este valabil 7 zile.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus