Înalță-te spre câștiguri cu 89 de pariuri gratis la Aviator din partea Superbet!


Iată că a mai trecut o lună din 2022 și ne îndreptăm cu pași repezi spre începutul primăverii și spre sezonul ghioceilor, mărtișorului și cadourilor pe cinste din partea operatorilor de cazino!

După cum ne-a obișnuit deja, Superbet dă startul ofertelor de primăvară cu 89 de pariuri gratis FĂRĂ DEPUNERE la verificarea contului, acordate la slotul Aviator de la Spribe. Înalță-te spre câștiguri și cucerește zările îndepărtate chiar azi – iată ce ai de făcut:

Aviator Superbet

Când pot revendica oferta?

Oferta este valabilă doar în perioada 1-13 martie 2022. Poate fi revendicată exclusiv de jucătorii noi care se înregistrează prin acest link și care trimit documentele de verificarea a contului în intervalul promoției. În plus, trebuie să te asiguri că ai bifat acordul de marketing din profil pentru a putea revendica bonusul și a fi contactat de organizator.

Ce am de făcut?

Pentru a obține cele 89 de pariuri gratis la Aviator de la Spribe, trebuie să încarci copii după documentele tale (buletin + factură la utilități) și să aștepți să fie aprobate de Superbet. Dacă ai îndeplinit aceste condiții, nu mai ai nimic de făcut – vei primi pariurile în următoarea zi după validarea contului.

Termeni și condiții

Superbet acordă 89 de pariuri gratis la slotul Aviator de la Spribe. Fiecare pariu valorează 0.50 RON – echivalentul mizei minime. Se impun cerințe de rulaj de 35x pentru câștigurile din bonus, tot la slotul Aviator.

Bonusul trebuie acceptat manual în maxim 24 ore de la acordare – doar loghează-te din nou în cont și dă click pe butonul accept” în acest interval, apoi deschide fereastra slotului Aviator. Cele 89 de pariuri extra fără depunere sunt valabile 7 zile – nu uita că nu poți înainta o cerere de retragere până nu ai îndeplinit condițiile de rulaj.

Despre slotul Aviator

Spribe este un furnizor de software cu totul unic ce oferă jocuri dovedit corecte (provably fair). Portofoliul său include jocuri rapide (Turbo), poker, table online și sloturi. Dintre acestea, Aviator este, fără doar și poate, cel mai popular slot din catalogul dezvoltatorului.

Aviator este un joc social multiplayer, un crash game și un joc de păcănele, în același timp. Acest amestec unic de trăsături îl face să fie ales în fiecare zi și de pariorii din țara noastră. Aviator nu are role, rânduri sau linii de plată, în schimb, regulile jocului sunt foarte simple – trebuie să plasezi una sau două mize simultan, în timp ce un avion se ridică de la sol.

Concomitent cu această mișcare a avionului, crește și valoarea multiplicatorului afișat pe ecran, în partea superioară. Dezavantajul este că acest avion poate zbura oricând, iar scopul tău este să dai cashout la momentul potrivit, altfel pierzi tot, atât pariul inițial cât și sumele acumulate în bani reali.

Aviator este inspirat din industria jocurilor video, astfel că are o structură interesantă și interactivă. De asemenea, folosește un algoritm Provably Fair pe care îl poți verifica și tu, astfel că ai garanția unor runde corecte.

Din acest motiv, Aviator este foarte popular la cazinourile românești, dar și pe cazinourile crypto de peste hotare. RTP-ul jocului Aviator este de 97% - poți acumula câștiguri cu o frecvență bună, peste medie, mai ales dacă folosești mize mai mari. Aviator poate fi încercat de pe dispozitive desktop, dar și de pe tabletă sau mobil.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus