Greentube, parte a grupului Novomatic, lansează slotul Star Supreme™


Greentube, divizia NOVOMATIC Interactive, ne încântă în luna august cu o nouă lansare – video slotul Star Supreme™, o adaptare modernă a clasicelor păcănele ca la aparate cu fructe, jokeri și șeptari.
Slotul a fost creat în colaborare cu partenerii B2B ai celor de la Greentube și oferă numeroase funcții bonus pe care le vom detalia mai jos – rotiri gratuite cu multiplicatori nelimitați, funcția Gamble etc.

Star Supreme slot Novomatic Greentube

Detalii preliminare despre Star Supreme

Star Supreme™ este un video slot cu 5 role, 4 rânduri și 50 de linii de plată fixe. Având o temă clasică, inspirată din sloturile vintage din Las Vegas, simbolurile speciale care te vor conduce spre câștiguri sunt steaua aurie, fructele (portocale, lămâi, prune, cireșe), cifra 7 și simbolurile BAR.

Simbolul wild al slotului este joker-ul – acesta substituie toate celelalte simboluri, cu excepția scatter-ului. Simbolul scatter este steaua aurie – de fiecare dată când aceasta apare într-un loc evidențiat pe role, jucătorul primește 10 rotiri gratuite. Fiecare stea aurie suplimentară îi va mai aduce alte 10 rotiri până la un maxim de 50. Multiplicatorul crește și el exponențial cu fiecare rotire și nu există o limită maximă impusă.

Slotul oferă și o funcție „Gamble” care îți permite să-ți dublezi câștigurile dacă ghicești corect culoarea unei cărți de joc cu fața în jos. Aceasta va fi apreciată mai ales de jucătorii la risc, pentru că există și șansa să pierzi toate câștigurile acumulate dacă nu ai ghicit corect.

Nivelul de volatilitate al acestui titlu se anunță a fi unul mare, iar RTP-ul estimativ este de 95.10%. În practică, asta se va transpune în câștiguri mai mari, dar cu o frecvență mai scăzută.

Din punct de vedere al temei și al construcției, Star Supreme™ se aseamănă foarte mult cu alte creații precedente ale dezvoltatorului, populare în rândul jucătorilor români – Twin Spinner Sizzling Hot Deluxe și Cash Connection Sizzling Hot.

Unde pot încerca slotul Star Supreme™?

Slotul se va lansa oficial pe data de 24 august 2021, așadar nu este încă disponibil la cazinourile licențiate din România. Însă, îți sugerăm să verifici constant oferta cazinourilor cu sloturi Novomatic din țara noastră pentru că vor fi cu siguranță primele care vor adăuga acest titlu – de exemplu Admiral, MagicJackpot, Unibet sau Baumbet.

Pacanele Novomatic

Joacă jocuri Novomatic la

28-03-2024
Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Evaluare Cazino
1.
Până la
1200 RON
300
rotiri gratuite
2.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
3.
100% până la
2000 RON
4.
Pachet de bun venit
2400 RON
600
rotiri gratuite
5.
100% până la
1000 RON
150
rotiri gratuite
6.
100% până la
1500 RON
5 tokenuri Jackpot Poker și 200
rotiri gratuite
7.
2x 100% până la
1000 RON
100
rotiri gratuite
8.
9.
Pachet de bun venit de
5000 RON
500
rotiri gratuite

Declarații oficiale

Steven Cross, Director de Games Development și Operațiuni la Greentube a declarat – „Aceasta este o lansare interesantă pentru noi, fiind rezultatul unui proiect comun cu partenerii noștri. Ne-am dorit să producem un joc care livrează o temă clasică și o combină cu o mecanică unică pentru a le aduce jucătorilor o lansare la următorul nivel. Cu Star Supreme™, credem că am reușit să facem exact asta. Tema familiară și atractivă pentru jucători este dublată de șansa de a atinge noi culmi – distracția este nelimitată și suntem siguri că acest titlu va fi extrem de popular.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus