Greentube încheie parteneriat cu Novoline pe piața de cazino germană


Greentube, un furnizor full-service de produse și soluții pentru industriile de gaming mobil și online, parte din divizia NOVOMATIC Interactive anunță o nouă colaborare prestigioasă cu un operator de cazino local de pe piața din Germania.

Conform  unui comunicat de presă oficial publicat de Greentube pe data de 13 octombrie 2021, operatorul își va îmbunătăți și mai mult influența și prezența pe piața de cazino din Germania în urma unui acord de conținut cu operatorul NOVOLINE, un brand online al LÖWEN ENTERTAINMENT, parte din grupul NOVOMATIC.

Greentube își va lansa conținutul live de cazino în exclusivitate alături de primul său partener german B2B.

Detalii despre parteneriat

Acordul de conținut dintre cele două companii promite să fie mutual benefic – Greentube își va solidifica prezența pe piața germană de iGaming, în timp ce NOVOLINE își va îmbunătăți selecția curentă de jocuri de cazino oferite pariorilor.

Conform termenilor acordului, NOVOLINE va primi acces la întreg portofoliul de jocuri clasice Greentube – vorbim de peste 165 de titluri care, la ora actuală, sunt disponibile în Germania doar pe anumite platforme selecte.

Acest lucru urmează să se schimbe în curând, iar clienții fideli ai brandului NOVOLINE vor avea acces la păcănele cunoscute și îndrăgite și în țara noastră, printre care se numără titluri ca Book of Ra Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe și Sizzling Hot Deluxe, alături de lansări recente din seriile Diamond Link și Cash Connection ale Greentube.

Acest parteneriat este doar unul dintr-o serie mai extinsă de colaborări similare încheiate de Greentube recent, prin care a lansat conținutul său alături de operatorii licențiați din Germania. La data de 1 iulie 2021, noi reglementări au intrat în vigoare iar gaming-ul online a fost legalizat oficial în întreaga țară.

NOVOLINE, o companie de top pe piața de cazino germană

NOVOLINE este numele brandului online deținut de LÖWEN ENTERTAINMENT, unul dintre cei mai importanți producători de sloturi mecanice și operator al peste 520 de jocuri arcade în Germania.
Clienții săi sunt deja familiarizați cu conținutul NOVOMATIC, însă aceasta este prima dată când vor avea acces și la oferta sa de sloturi online. Jucătorii germani se vor putea înregistra și vor putea încerca în premieră selecția de jocuri online pe site-ul novoline.de sau prin rețeaua de peste 1500 de săli de jocuri arcade partenere regăsite peste tot în Germania.

Declarații oficiale

Michael Bauer, CFO/CGO la Greentube a declarat – „Germania este o piață cheie pentru noi privind spre viitor, iar conținutul nostru este deja popular în sălile de joc brick-and-mortar locale. Suntem încântați să ne extindem prezența online prin acest acord cu NOVOLINE. Fiind primul partener Greentube care va oferi titlurile blue-chip ale NOVOMATIC în Germania, în afara propriului nostru brand StarGames, această colaborare este un pas important pentru noi pentru că vom căpăta influență pe această piață emergentă incitantă.”

Oliver Bagus, Director la LÖWEN ENTERTAINMENT, a adăugat – “În 2006, am revoluționat piața de jocuri arcade cu noi titluri multi-game și cu conținutul NOVOMATIC. Acum dorim să repetăm această revoluție tehnologică și în mediul online. Suntem încântați să fim unul dintre primii operatori care le vor aduce jucătorilor titluri clasice ca Book of Ra și Sizzling Hot, alături de cea mai generoasă selecție de jocuri Greentube de pe piață care cuprinde peste 165 de titluri.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus