Ghid păcănele Winmasters – ce jocuri de tip slot poți găsi aici în 2022


Winmasters este un brand internațional de pariuri sportive, cazino și jocuri cu dealer live, care a reușit să-și construiască o prezență notabilă pe marile piețe emergente de cazino din Europa, printre care se numără și România, alături de Grecia, Cipru și Malta.

Winmasters se mai remarcă și prin faptul că echipa de management este alcătuită din experți în industria de gambling online, astfel că rezultatul final nu poate să fie decât pozitiv pentru împătimiții de evenimente sportive internaționale, dar și de păcănele populare.

Astăzi ne com concentra mai mult pe componenta de sloturi online a operatorului Winmasters – atât pe numărul, cât și pe calitatea jocurilor oferite în această categorie și, bineînțeles, ne vom îndrepta atenția și asupra dezvoltatorilor și bonusurilor valabile în 2022 aici:

Selecții și categorii de păcănele pe Winmasters

Una dintre prioritățile brandului Winmasters este să ofere o platformă robustă de cazino, cu destule funcții de căutare pentru avansați, dar care să fie în același timp ușor de navigat și pentru începători, inclusiv de pe telefon.

Din acest motiv, odată ce accesezi secțiunea de cazino, și dacă ești nehotărât, poți găsi rapid un titlu care să-ți atragă atenția. De pildă, poți accesa lobby-ul dacă vrei să vezi întreaga ofertă, sau poți alege din selecțiile făcute deja de Winmasters pentru tine - „jocuri noi”, „popular” „nou de la Pragmatic”, „Egiptean”, „cumpără speciale”, „Playson furnizor nou”, „jackpot” etc.

O mare parte din oferta care ne întâmpină aici este reprezentată de păcănele populare în România – vorbim de 45 de păcănele ca la aparate cu șeptari și fructe de la EGT și Pragmatic (Shining Crown, 20 Super Hot, Gates of Olympus etc.).

Pacanele populare winmaster

 

Categoria „recomandate” este și ea o adiție binevenită - operatorul a realizat un clasament al celor mai bune 10 păcănele pe care le poți încerca aici, și anume:

  • Book of Dead de la Play’N GO (locul 1)
  • Mustang Gold de la Pragmatic Play (locul 2)
  • Shining Crown de la EGT (locul 3)
  • Reactoonz 2 de la Play’N GO (locul 4)
  • Book of Immortals de la iSoftBet (locul 5)
  • Divine Fortune Megaways de la NetEnt (locul 6)
  • Aviator de la Spribe (locul 7)
  • 5 Dazzling Hot de la EGT (locul 8)
  • Twin Harlequin de la Red Rake Gaming (locul 9)
  • Buffalo Power Hold & Win de la Playson (locul 10)

Sortează păcănele după temă pe Winmasters!

Atât cazinourile online, cât și dezvoltatorii de software pentru această industrie înțeleg cerințele și așteptările jucătorilor în ceea ce privește un joc de păcănele de calitate, la care să se întoarcă mereu cu plăcere.

Iar, adevărul este că, pariorii nu caută doar sloturi cu premii mari și funcții interesante (jackpoturi progresive, rotiri gratuite, plăți Cluster în jocul de bază). Aceștia vor în egală măsură jocuri interesante și distractive, cu teme și efecte vizuale captivante, care să-i mențină antrenați pe durata fiecărei rotiri.

Pacanele teme winmasters

 

Ca o consecință firească, sloturile tematice prind din ce în ce mai mult teren la cazinourile românești. Pentru că se adaptează acestui trend, Winmasters ți-a pregătit deja o serie de teme din care poți alege la jocurile de păcănele, fără să fie nevoie să mai cauți tu manual după nume sau dezvoltator:

  • Ladies Special – tocmai a trecut Ziua Femeii și, contrar multor opinii, și doamnele și domnișoarele joacă la sloturi gratis sau pe bani reali. Așadar, Winmasters le-a pregătit o categorie dedicată, unde pot găsi 29 de păcănele cu protagoniste feminine (Forest Tale de la EGT, Rise of Athena, Gemix 1 și 2 de la Play’N GO etc.).
  • Magic – sloturile cu magicieni au fost în centrul preocupărilor dezvoltatorilor internaționali de software în 2021 și avem toate șansele să vedem acest trend la fel de pronunțat și în anul 2022. Categoria „magic” de pe Winmasters cuprinde 23 de păcănele cu magicieni, poțiuni și lumi mistice, printre care se numără și cunoscutele Madame Destiny Megaways de la Pragmatic Play, Fortune Spells de la EGT și Enchanted Crystals de la Play’ N GO
  • Fishing Mania – pescuitul nu este pentru toată lumea: pe unii îi plictisește, în timp ce pe alții îi relaxează. Însă, la păcănele, tema pescuitului și a lumii subacvatice este abordată frecvent în moduri originale și, de regulă, se întrepătrunde și cu alte teme adiacente (pirați, comori, monștri marini etc.). Pe Winmasters putem juca Big Bass Bonanza Megaways, Octopus Treasure și Sea of Riches, printre altele.
  • 80s Fever – dacă playlistul tău cuprinde doar muzică din anii 80, inclusiv în 2022, atunci te vei simți ca acasă în această categorie de păcănele Winmasters. Cazinoul ne prezintă cele mai cunoscute sloturi cu temă disco și lumini neon și ne invită să câștigăm pe ringul de dans, în lansări ca Dance Party de la Pragmatic Play sau Neon Fever de la Synot.
  • Spiriduși – joci de ceva timp la cazino? Atunci este posibil să fi auzit de mitul norocului irlandezului, care a inspirat numeroase sloturi cu spiriduși consacrate (Wild Wild Riches, Wishing Well sau Irish Gold). O singură rotire norocoasă te poate conduce spre vasul cu aur de la capătul curcubeului în cele 13 păcănele cu spiriduși de pe Winmasters!
  • Cărți – conceptul de carte ce deschide lumi noi sau te poartă spre templuri mistice din antichitate a fost abordat de dezvoltatori prestigioși ca NOVOMATIC sau Play’N GO. Cele 27 de titluri din această categorie pregătite de Winmasters au în centrul acțiunii cartea norocoasă, ce se regăsește și în denumirea fiecărui joc: Book of Aztec, Book of Fortune, Book of Dead sau Book of Queen sunt doar câteva exemple
  • Rock – fanii muzicii rock se pot relaxa la 13 păcănele muzicale – majoritatea dintre ele sunt sloturi branded, bazate pe personalitatea și viața unui cântăreț sau a unei trupe rock ce a făcut istorie. Cele mai antrenante ni se par sloturile video Jimi Hendrix, Twisted Sister și Guns’N Roses
  • Fructe – aceasta este cea mai generoasă categorie de sloturi tematice pe Winmasters. Poți încerca nu mai puțin de 59 de păcănele cu fructe, șeptari și speciale, majoritatea de la EGT, Endorphina și Amatic (Spicy Fruits, Hot Fruits 40, Fresh Fruits etc.).

 

Dezvoltatori de software pentru păcănele pe Winmasters

Cazinoul Winmasters colaborează pe toate piețele locale doar cu dezvoltatori de software și studiouri B2B cunoscute, axate pe inovație și caracteristici bonus profitabile, gata să-i surprindă pe jucători – Pragmatic Play, iSoftBet, Play’N GO, EveryMatrix, Ezugi, CT Gaming Interactive, Spearhead Studios, Wazdan, NetEnt, Red Rake Gaming, Amatic, Endorphina, Synot și, cel mai recent, Playson.

Furnizori pacanele Winmasters

Dacă ești fan păcănele Playson, vei fi și mai încântat de această adiție la portofoliul existent al cazinoului – Winmasters a inclus pe platforma sa nu mai puțin de 58 de titluri de la acest dezvoltator, atât sloturi cu fructe ca 100 Joker Stacks sau 5 Fortunator, cât și sloturi cu tematică egipteană (seria Book of Gold) și păcănele cu animale noi (Buffalo Power Hold and Win, Wolf Power Gold and Win).

Tipuri de păcănele disponibile pe Winmasters

În afara selecțiilor făcute deja de Winmasters pentru a-i ghida pe noii jucători, putem identifica și alte tipuri de păcănele online care merită atenția oricărui parior:

  • Păcănele cu funcția bonus buy – acestea sunt reunite în categoria cumpără speciale și îți permit să plătești un procentaj fix din miză pentru a ajunge direct în runda bonus, fie că vorbim de un joc bonus cu jackpoturi sau cu rotiri gratuite. Categoria cuprinde peste 50 de titluri ce oferă această funcție (Day of The Dead, Sweet Bonanza, Pirate Gold Deluxe, Starlight Princess etc.).
  • Păcănele Megaways – Megaways este numele unei funcții revoluționare la păcănele ce îți permite să beneficiezi de o configurație schimbătoare a rolelor, simbolurilor și liniilor de plată. Majoritatea acestor jocuri îți oferă între 2-7 simboluri speciale și până la 117 649 de linii de plată la fiecare rotire aleatorie. Pe Winmasters găsim în mod curent câteva zeci de sloturi Megaways de la NetEnt, iSoftBet și Pragmatic Play, inclusiv îndrăgitul Shining Crown Megaways sau slotul de sărbători, Christmas Carol Megaways
  • Păcănele cu jackpot categoria de păcănele cu jackpot este puțin mai greu de găsit în mod organic direct pe site-ul Winmasters: dacă nu o poți localiza, sfatul nostru este să cauți pe Google după cuvintele cheie Winmasters jackpot”, iar primul rezultat te va direcționa unde trebuie. Operatorul oferă doar 15 păcănele cu jackpot fix de la Playson, EGT și NetEnt, un număr relativ mic – însă, ne-au atras atenția în mod special Mega Joker, Dice & Roll și noul Wolf Power Hold and Win

 

Câștigă mai mult cu promoțiile la păcănele Winmasters!

Dacă ai ajuns cu succes până aici și ai fost alături de noi cât am trecut în revistă principalele categorii de păcănele Winmasters, sigur te întrebi și ce bonusuri te așteaptă dacă le alegi, dacă îți înregistrezi un cont nou și dacă depui suma minimă impusă de cazino.

Principalele oferte active pe Winmasters în 2022 de care poți beneficia ca jucător nou sau client existent sunt:

  • Bonusul de bun venitexclusiv pentru jucătorii noi, constă în 100% până la 1000 RON la înregistrare și 150 de rotiri gratuite FĂRĂ RULAJ la slotul Fire Joker, dacă folosești codul promoțional “bonuscazino”
  • Calendarul de cazino - Winmasters acordă în fiecare zi a săptămânii premii în rotiri gratuite la păcănele iSoftBet, NetEnt și EGT ca parte din calendarul său de cazino, la care se adaugă și un bonus de reîncărcare de 50% și o ofertă cu cashback de 10%, valabilă doar la mesele de ruletă live. Poți consulta în orice moment acest calendar din pagina dedicată, iar, dacă ai ratat o ofertă, nu dispera, ea se va repeta și săptămâna viitoare, în aceeași zi sau în același interval orar!

 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus