Fortuna te asteaptă cu super oferte pentru turnee in octombrie!


Luna octombrie este plină de evenimente unul și unul, destinate clienților Fortuna Casino. Poți lua parte și tu, iar simplul fapt că ești client Fortuna îți oferă șansa de a pune mâna pe unul dintre sutele de premii în bani, puse la bătaie în cadrul celor trei turnee ale lunii octombrie. Tot ce trebuie să faci pentru a te califica este să alegi jocurile eligibile pentru fiecare turneu în parte, jocuri pe care le găsești în categoria ”Games„ a site-ului.

Sute de jocuri sunt acum disponibile în categoria ”Games”, acolo unde cei mai cunoscuți furnizori din domeniu te așteaptă la distracție. Shining Crown, Sweet Bonanza, The Dog House Megaways sunt doar câteva dintre titlurile celor mai populare jocuri video disponibile și care îți pot aduce unul dintre numeroasele premii din cadrul turneelor lunii octombrie.

Turnee:

  • 6-13 octombrie 2022 – Alege jocul preferat din categoria ”Games” de pe Fortuna.ro și câștigă unul dintre cele 200 de premii acordate, a căror valoare totală ajunge la 50.000 RON.
  • 15-19 octombrie 2022 – Joacă la oricare dintre jocurile disponibile în secțiunea ”Games” și pune mâna pe unul din premiile cu valoare totală de 30.000 RON.
  • 13 octombrie-2 noiembrie 2022 – Joacă oricare din jocurile furnizorului Pragmatic Play și obține unul dintre premiile acordate a căror valoare totală este de 50.000 RON.

Cum poți participa

  1. Să ai un cont valid la Fortuna.
  2. Mergi la secțiunea Turnee, alege turneul și apasă butonul ”Mă înscriu”.
  3. Mergi în secțiunea ”Games” și joacă sloturile eligibile fiecărui turneu.

Termeni și condiții ale turneului din 6-13 octombrie 2022

  • Premiile sunt acordate de tip Cash și au rulat X 10.
  • Sistemul de acordate al punctelor se face după următorul calcul: 10 RON rulați = 10 puncte.
  • Jucătorii cu cele mai multe puncte sunt premiați.
  • Miza minimă pentru o rundă este de 1 RON.
  • Pot participa la turneu doar clienții cu o vechime de minimum un an și cont valid.

Termenii și condițiile pentru turneele ce vor avea loc în perioada 15-19 octombrie 2022 și 13 octombrie – 2 noiembrie 2022 nu sunt încă afișate.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus