Exclusiv: 60 rotiri gratuite fără depunere la Winmasters Casino


Canicula sau furtunile din ultimele săptămâni ți-au lăsat în gură un gust amar? Iată o ofertă exclusivă care îți va îndulci viața: 60 de runde gratuite la jocul de păcănele cu dulciuri Sweet Bonanza Xmas din partea WinMasters. Iar pentru a-i primi, tot ce trebuie să faci este să-ți deschizi și verifici contul. Iată detaliile.

60 rotiri gratuite fara depunere Sweet Bonanza Xmas Winmasters

60 runde gratuite la Sweet Bonanza Xmas

Oferta lunii vine de la cazinoul online Winmasters: deschide un cont, trimite-ți documentele pentru verificare și vei primi 60 de rotiri gratuite la jocul de păcănele Sweet Bonanza Xmas fără să depui vreun ban.
Deschiderea și verificarea contului Winmasters se poate face foarte simplu - dacă crezi că nu te descurci, găsești un ghid complet aici. Bonusul apare în contul tău imediat după ce te-ai înregistrat - va trebui să fii cu ochii pe un pop-up prin care îl vei putea revendica.
ATENȚIE! - banii câștigați din aceste rotiri gratuite îi vei putea retrage numai dacă efectuezi și verificarea contului!

Deschide-ți contul Winmasters acum, verifică-ți contul și primești 60 rotiri gratuite fără depunere!
CLICK AICI

Iar pentru prima ta depunere, vei beneficia de și mai multe bonusuri: până la 1000 de lei și maxim 300 de rotiri gratuite fără rulaj!

Termeni și condiții

  • Pentru a revendica bonusul, trebuie să-ți deschizi un cont WinMasters în perioada 23 iulie - 31 august 2021
  • Câștigurile pe care le poți obține din aceste rotiri sunt limitate la 100 RON - tot ce e peste se va anula
  • Pentru a retrage banii câștigați din rotirile gratuite fără depunere, va trebui să faci o depunere de bani reali - între 20 și 40 de lei, în funcție de metodă - și să rulezi suma depusă o singură dată.
  • NU UITA! Pentru prima ta depunere de bani reali în cazinoul Winmasters.ro beneficiezi de până la 1000 RON și maxim 300 de rotiri gratuite fără rulaj!
  • Va trebui neapărat să-ți verifici contul pentru a putea retrage banii câștigați. Dacă nu completezi verificarea contului, câștigurile obținute din rotirile gratuite se vor anula.
  • Rotirile gratuite se pot folosi numai la jocul de păcănele Sweet Bonanza Xmas, atât pe desktop cât și pe mobil.

60 rotiri gratuite fara depunere

Despre WinMasters

WinMasters este un brand de jocuri de noroc exclusiv online, cu o gamă completă de servicii, de la pariuri live și până la sporturi virtuale. Cazinoul online WinMasters conține peste 700 de jocuri, majoritatea păcănele, dar și jocuri cu dealeri live, nemaivorbind de ofertele zilnice de bonusuri și rotiri gratuite pe care le poți revendica.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus