Exclusiv: 55 RON fără depunere pentru pariori sportivi la SuperBet


SuperBet vine cu o ofertă super-nouă pentru toți iubitorii pariurilor sportive, recomandată de nimeni altul decât marele atacant U Craiova „Grande” Gică Craioveanu. Pentru a beneficia de acest bonus, nu trebuie să faci nimic altceva decât să te înregistrezi la SuperBet folosind acest link și să-ți verifici contul (KYC) prin depunerea tuturor documentelor cerute de operator.

Promo SuperBet bonus fara depunere sport

Cum obții 49 55 RON fără depunere la SuperBet?

Nimic mai simplu. 

Înregistrează un cont de parior pe pagina web superbet.ro prin acest link, apoi încarcă documentele solicitate de operator pentru validarea / verificarea contului. Bonusul de 55 de lei fără depunere i se va credita contului tău de pariuri după ce procedura de verificare este completată, în maxim 48 de ore de la depunerea documentelor.

De asemenea, va trebui să bifezi acordul privind informarea asupra bonusurilor, promoțiilor și altor oferte promoționale SuperBet! 

Acord informare bonusuri superbet

Dar asta nu e tot! Pe lângă cei 55 de lei fără depunere, SuperBet oferă și un bonus suplimentar jucătorilor, aplicat primelor trei depuneri de bani efectuați în contul de pariuri, în valoare totală maximă de 500 RON

Condiții de rulare

Bonusul special acordat pentru verificarea contului este valabil 7 zile de la acordarea acestuia, și vine cu cerințe de rulare de 5x la cote de cel puțin 1,6. Bonusul se poate folosi și pentru a paria pe evenimente cu o cotă de sub 1,6 dar aceste pariuri nu contribuie la cerințele de rulare. De asemenea, bonusul nu poate fi folosit pentru pariuri pe evenimente în categoria Virtuale.

Ai 7 zile pentru a completa cerințele de rulare aplicate bonusului, caz în care banii acordați ca bonus și câștigurile obținute folosindu-l sunt transfornați în bani reali. Dacă nu reușești să completezi cerințele în timpul acordat, atât bonusul cât și eventualele câștiguri generate folosind bonusul respectiv vor fi anulate.

Beneficiază acum de 55 RON fără depunere și cele mai bune cote prin SuperBet!
CLICK AICI!

Pentru informații suplimentare despre SuperBet, inclusiv punctele sale forte și potențialul său de câștig, citește recenzia noastră despre acest operator aici.

Despre Superbet

Superbet a luat naștere în anul 2008, devenind lider de piață în primul rând pe segmentul retail (agenții stradale și săli de jocuri). În prezent, Superbet are cea mai mare rețea de agenții din țară (peste 1200). 
Însă, brandul are o activitate la fel de semnificativă și în mediul online și are o platformă extraordinar de variată – deși focusul principal este oferta sportivă, jucătorii având la dispoziție peste 100 de sporturi și 380 opțiuni de pariere, găsim și alte jocuri de noroc (sloturi, loto, virtuale și cazino live). 
Important de menționat este și faptul că grupul Superbet este format din oameni cu experiență în domeniul jocurilor de noroc, care împărtășesc aceeași pasiune pe care o avem și noi. Aceștia au o vastă experiență și pe piețele internaționale din Europa Centrală și de Est, fapt care îi ajută să ofere constant elemente de noutate și pariorilor români.
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus