Evoplay lansează slotul Shadow of Luxor Jackpot


Studio-ul de game development Evoplay tocmai a anunțat lansarea unui nou slot online: Shadow of Luxor Jackpot. Dacă ești fanul păcănelelor vintage cu jokeri, dar și al celor cu tematică egipteană ca Book of Ra, ai toate motivele să fii entuziasmat de apariția acestui nou titlu.

Shadow of Luxor Jackpot îi poartă pe jucători în universul antic al orașului Luxor din Egipt, de pe partea Estică a Nilului. Pariorii sunt invitați să pătrundă în lumea plină de mister a faraonilor, unde îi așteaptă un mix inedit de funcții și simboluri speciale.

Shadow of Luxor Jackpot

Egiptul întâlnește sloturile ca la aparate

Evoplay le propune jucătorilor un slot cu totul unic – tematica egipteană este completată de formatul clasic al sloturilor retro cu fructe. Așadar, dacă vrei să te simți ca în Vegas și să rămâi fidel renumitelor păcănele ca la aparate inclusiv online, acesta este titlul potrivit pentru tine.

Evoplay a ales să combine două rețete de succes la cazino - cele două tematici sunt extrem de populare în toată lumea, sloturile cu fructe ca Sizzling Hot sau Burning Hot fiind alese de mii de pariori în fiecare zi. Același lucru este valabil și în cazul sloturilor inspirate din mitologia egipteană – zeci de dezvoltatori au ales drept cadru de poveste Egiptul Antic, fie că vorbim de titluri ca Book of Dead, Egyptian Fortunes sau Cleopatra.

Detalii preliminare despre Shadow of Luxor Jackpot

Shadow of Luxor Jackpot va avea o structură de 3 role pe care vor fi dispuse simboluri moderne wild și scatter, alături de simboluri egiptene. Slotul va oferi și o rundă bonus de rotiri gratuite care le va permite pariorilor să câștige până la de 3000x valoarea mizei.

Dar, poate că cel mai incitant aspect legat de această nouă lansare este prezența a două jackpoturi progresive – Royal Jackpot și Divine Jackpot. Este prima dată când Evoplay include jackpoturi progresive  în sloturile sale, iar valoarea acestora este estimată la €5000.

Fiind un slot nou, deocamdată nu este disponibil la cazinourile din România dar, imediat ce apare, vom actualiza această știre. Dacă vrei să îl încerci, la momentul actual este disponibilă doar o variantă demo de pe mobil pe site-ul dezvoltatorului Evoplay. În viitorul apropiat, însă, titlul va funcționa perfect la o scală globală, pe toate piețele reglementate, dar și de pe toate dispozitivele.

Nu este prima dată când Evoplay adoptă tematica egipteană în creațiile sale – pe aceasta o regăsim și în alte sloturi populare ca Temple of Dead, Rise of Horus sau Egypt Gods.

Pacanele EvoPlay

Joacă jocuri EvoPlay la

RTP și potențial de câștig

Lansat oficial pe data de 19 august 2021, Shadow of Luxor Jackpot promite un RTP de 95.97% și un nivel mare de volatilitate. Câștigul maxim posibil va fi de € 309,600, dacă joci cu pariul maxim.

Declarații oficiale

Întrebat de această lansare, Ivan Kravchuk, CEO la Evoplay, a declarat – “Suntem entuziasmați să le oferim jucătorilor cel mai nou titlu al nostru, Shadow of Luxor Jackpot și să ne încântăm audiența cu o temă atractivă, inspirată din Egiptul Antic. Pentru că avem o gamă atât de largă de sloturi, ne dorim ca fiecare să fie cât de unic posibil. Sunt entuziasmat să le pot oferi jucătorilor noștri impresionanta funcție Progressive Jackpot care le va aduce premii imense.”

Despre Evoplay

Evoplay este un studio de software development pentru industria de iGaming cu un portofoliu de peste 100 de produse, printre care se numără și video sloturi, jocuri de masă, jocuri clasice și jocuri insta-play.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus