Evolution va achiziționa DigiWheel pentru suma de 1 milion de €


Evolution Gaming a anunțat astăzi, 10 septembrie 2021 că se află în etapa de negocieri pentru a achiziționa  operațiunile DigiWheel, creatorul primei roți digitale de gaming 3D care se învârte la 360 de grade. Roata norocului nu este un concept nou pe piața de cazino internațională sau românească –majoritatea pariorilor deja sunt familiarizați cu modul în care funcționează din jocuri celebre ca Wheel of Fortune sau Crazy Time.

Evolution DigiWheel

Roata dezvoltată de cei de la DigiWheel poate fi implementată atât în cazinourile stradale, cât și online în jocuri ca Big Six sau ruletă live. Setările pot fi schimbate manual de clienți iar roțile pot fi customizate pentru a include alte unelte promoționale – video-uri, oferte, sporturi live, puncte de loialitate etc.

O achiziție în valoare de peste 1 milion de €

Evolution a anunțat că plănuiește să achiziționeze operațiunile DigiWheel cu bani gheață. Valoarea tranzacției a fost estimată la 1 milion de € și va fi încheiată cel târziu la finalul anului 2021, dacă sunt îndeplinite anumite condiții.

Conform comunicatului de presă oficial publicat de Evolution, această tranzacție le va dezvolta și mai mult portofoliul de online gaming. DigiWheel sunt creatorii unei tehnologii digitale unice și inovatoare care se va integra perfect în portofoliul de jocuri de cazino live și game show-uri Evolution. Dezvoltatorul deja deține numeroase titluri care implementează conceptul money-wheel sau roată a norocului, printre care se numără și Dream Catcher sau Crazy Time.

Conform tranzacției, DigiWheel va deveni un brand deținut de Evolution Group, alături de Evolution, NetEnt, Red Tiger, Ezugi și Big Time Gaming. Acest lucru va oferi și mai multă diversitate produselor furnizate de Evolution atât cazinourilor stradale, cât și celor online.

Produsul DigiWheel este unic din toate punctele de vedere – este o roată HD capabilă să se rotească la 360 de grade, care poate fi operată exact ca un joc de cazino live. Roata care se învârte include un ecran HD pe care pot fi afișate orice premii în bani reali sau jocuri money-wheel, în funcție de cerințele operatorului.

Declarații oficiale

Martin Carlesun, CEO la Evolution Group a declarat – „Mereu suntem în căutarea unor tehnologii interesante și suntem impresionați de ceea ce DigiWheel a reușit să dezvolte. Sunt entuziasmat că am putut încheia  acest acord. DigiWheel se integrează perfect alături de celelalte produse dezvoltate de Evolution. Am avut succes în trecut cu jocurile de tip roata norocului și, bineînțeles, suntem dedicați să oferim cele mai captivante și incitante experiențe de gaming posibile într-un cazino online.”
John Purcell, CEO la DigiWheel a completat cu – „Acest anunț nu poate decât să ne bucure pe toți cei de la Digiwheel. Timp de aproape 9 ani, echipa noastră a lucrat din greu să creeze un produs unic, capabil să se diferențieze prin inovație pe piața de digital gaming. Acest acord va integra produsele noastre unice și tehnologia noastră în oferta Evolution Group, astfel că va fi expusă la o bază globală de clienți și operatori, un lucru deosebit de incitant pentru noi.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus