EveryMatrix investește în inițiative de protejare a pădurilor din România


EveryMatrix, un dezvoltator internațional important de produse de cazino, pariuri sportive, plăți și afiliere, prezent și pe piața din România, se alătură unei noi inițiative ecologice de protejare a pădurilor din țara noastră.

Dezvoltatorul are o prezență notabilă în România, cel mai mare studio de gaming al său fiind localizat în București, însă este licențiat și pe alte piețe importante ca Malta, UK, Spania, Germania sau Grecia.

Conform unui comunicat de presă oficial publicat pe data de 13 octombrie 2021, EveryMatrix anunță o contribuție financiară importantă către fundația de conservare a mediului, Carpathia.

Pentru cei care nu știu, scopul acestei organizații este de a proteja peisajul unic din țara noastră dat de munții Carpați prin oprirea defrișărilor și de a crea o rezervație sălbatică în România.

Un efort de CSR în valoare de 50 000 de euro

Numeroși dezvoltatori de software pentru industria de cazino se implică frecvent în activități de CSR sau Corporate Social Responsibility, cum este de exemplu și Pragmatic Play, astfel că inițiativa EveryMatrix nu este deloc surprinzătoare, însă bine primită. Dezvoltatorul se alătură unui proiect de mare anvergură printr-o donație generoasă de 50 000 de €. Banii urmează a fi folosiți pentru a conserva, restaura și proteja fauna și flora regiunii.

EveryMatrix dorește să își ofere ajutorul pentru a opri un eveniment cu impact negativ asupra mediului început încă din 2005, când România a restituit firmelor private multe păduri anterior naționalizate. Acest lucru a dus la defrișări masive iar, de atunci și până în prezent, țara noastră a pierdut mii de hectare de pădure în Munții Carpați, ceea ce reprezintă o amenințare severă pentru integritatea ecosistemului.

EveryMatrix speră ca, prin această donație, să susțină misiunea nobilă a organizației FCC (Fundația Conservation Carpathia) – aceasta a luat naștere în 2009, a fost alcătuită din 12 filantropi și conservatori și dorește să restaureze pădurile statului sub forma unui Parc Național. Prin acest efort, fundația își propune să achiziționeze terenuri, să stopeze tăierile ilegale și defrișările în masă și să conserve terenurile sălbatice pentru generațiile viitoare.

Despre EveryMatrix

EveryMatrix este un furnizor de soluții tehnice pentru industria de cazino, pariuri sportive, plăți și afiliere. Scopul acestora este de a-i ajuta pe operatori să-și pună în aplicare ideile îndrăznețe și să le ofere experiențe de gaming unice jucătorilor de pe piețele reglementate în care activează.

Produsele EveryMatrix pot funcționa atât independent, cât și ca platforme integrate și se adaptează diferitelor tipuri de clienți din industrie, de la loterii la agenții de pariuri sportive și cazinouri online.
Cele mai celebre soluții EveryMatrix sunt platforma de integrare a conținutului pentru cazino, CasinoEngine, sistemul de recompense BonusEngine și OddsMatrix, destinată pariurilor sportive.

Declarații oficiale

Ebbe Groes, CEO al grupului EveryMatrix a declarat – „Situația actuală din România mă întristează pentru că pierdem  rapid terenul și sălbăticia care au avut grijă de noi. Danemarca, țara mea natală, deține un record negativ în Europa, având un număr foarte mic de zone naturale conservate. Să nu repetăm aceeași greșeală cu minunata sălbăticie a României. Lupta pe care o duce rezervația europeană de protejare a mediului, Carpathia este un pas în direcția potrivită iar EveryMatrix se bucură să susțină această inițiativă cu ajutor financiar și transfer de cunoștințe.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus