Descoperă bijuteriile norocoase în noul Halloween Crystals de la Belatra!


Belatra, unul dintre cei mai importanți furnizori de jocuri mecanice și sloturi online de pe piață a decis să sărbătorească Halloween-ul alături de noi cu o lansare înfricoșătoare, Halloween Crystals.

Halloween Crystals ne aduce o temă horror clasică și un personaj principal pe care unii jucători îl vor recunoaște din alte sloturi Belatra – un miner harnic și bătrân care sapă în adâncime pentru a găsi comori ascunse. Și, pentru că lucrează zi și noapte, fără pauze, inclusiv de sărbători, este aici și de Halloween, gata să premieze jucătorii.

Sapă după comori și fii premiat în noul Halloween Crystals!

Halloween Crystals

Halloween Crystals ne promite o aventură veselă și distractivă, perfectă pentru Sărbătoarea Morților. Jucătorii sunt invitați să i se alăture minerului într-o temniță întunecată și să descopere cele mai valoroase cristale multicolorate pe role.  La momentul actual, slotul nu este disponibil la cazinourile din țara noastră, însă o versiune demo poate fi încercată pe site-ul oficial Belatra, aici.

Slotul ne readuce cunoscuta mecanică a rolelor în cascadă – atunci când simbolurile aterizează pe role, cele identice dispar, iar cele rămase cad și mai jos, urmând să fie înlocuite de altele noi în spațiile rămase. Această mecanică va continua să rămână activă până când nu se mai obțin combinații câștigătoare.

La toate acestea se adaugă 4 funcții bonus profitabile – jocuri gratis, bonusul Craft, funcția Gamble sau risk game și o rundă cu jackpot „Wheel of fortune”.
Rotirile gratuite pot fi declanșate în Halloween Crystals dacă obții 4 sau mai multe simboluri scatter pe role în același timp. Vei obține 10 jocuri gratis iar, dacă apar și simboluri scatter, mai obții alte 5 rotiri, până la un maxim impus de 300 jocuri bonus. După fiecare joc bonus, câștigurilor li se adaugă un multiplicator.

Încearcă Halloween Crystals gratis!

Funcția Craft Bonus le permite pariorilor să cumpere un joc bonus oricând, dar și să îl customizeze. Valoarea acestui bonus depinde de pariul ales în jocul de bază.

Funcția Risk Game sau Gamble este una pe care veteranii la cazino o cunosc foarte bine – când este declanșată, pariorii își pot dubla câștigurile dacă vor ghici corect culoarea unei cărți de joc. Dacă vor ghici și tipul cărții de joc (romb, pică, inimă neagră etc.), își pot multiplica premiile de 4 ori.

Nu în ultimul rând, pentru fanii câștigurilor masive la cazino, runda cu jackpot „Wheel of Fortune” va fi cea mai atractivă. Acest bonus Wheel of Fortune este prezent în toate jocurile Belatra – pentru a ajunge în acestă rundă, trebuie să acumulezi puncte JP prin fiecare miză plasată în jocul de bază. Atunci când indicatorul se umple, vei putea învârti două roți ale norocului pentru un premiu garantat.

Declarații oficiale

Sergey Chernyavski, Director Adjunct de Vânzări și Marketing la Belatra, a declarat – “Ziua Tuturor Sfinților este o sărbătoare specială și am vrut să marcăm această ocazie cu lansarea slotului nostru înfricoșător, Halloween Crystals.  Mecanica originală Crystal Digger s-a dovedit a fi o adevărată bijuterie și ne așteptăm la un succes la fel de răsunător și din partea acestei noi lansări.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus