Deschidere și verificare cont Vlad Cazino în 2022


Vlad Cazino nu este doar operatorul cu cel mai original marketing din România, ci și un brand important deținut de grupul Kindred, alături de Unibet. Printre produsele de cazino oferite aici se numără păcănele, jocuri cu dealer live, titlul original Jackpot Poker, bingo și, mai nou, pariuri virtuale.

Printre prioritățile brandului Vlad Cazino se numără oferirea de promoții frecvente pentru jucători – de aceea, se poziționează dreptul cazinoul cu cele mai multe recompense, oferte și bonusuri de pe piață. Dacă toate cele de mai sus sună bine pentru tine și ești gata să devii client Vlad Cazino, iată cum te înregistrezi aici în 2022, cum validezi contul și care sunt beneficiile

#1 Accesează platforma online și caută secțiunea de înregistrare

Deschidere cont Vlad Cazino

Pentru că brandul Vlad Cazino este deținut de aceeași companie ca Unibet, procedura de înregistrare este foarte similară. Tot ce ai de făcut este să accesezi pagina oficială (https://www.vladcazino.ro/) , apoi să optezi pentru înregistrare din meniul principal, în partea dreaptă sus a ecranului. Vei vedea această opțiune înscrisă pe un buton galben.

#2 Completează formularul în 3 pași cu datele personale

Vlad Cazino operează exclusiv pe teritoriul românesc, așadar, acceptă înregistrări doar din România, nu și din alte țări europene. Trebuie să ai vârsta de minim 18 ani pentru a-ți putea face un cont aici, conform prevederilor ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). În această etapă, va trebui să furnizezi mai multe date personale – nume, prenume, CNP, data nașterii, e-mail, telefon.

Deschidere cont Vlad Cazino

Toate informațiile trebuie să fie valide, altfel nu vei putea finaliza crearea contului. Atunci când atribui o parolă, va trebui ca aceasta să respecte anumite condiții (să aibă între 8-40 caractere și minim un caracter special – literă mare, cifră sau semn de punctuație). Brandul ne încurajează, pentru propria siguranță, să nu includem date personale în parolă, nici numele cazinoului.

Tot în acest stadiu vom regăsi și oferta de bun venit pentru noii jucători, alături de termenii și condițiile aferente – primești un bonus de 100% până la 1500 RON, 200 de rotiri gratuite și 5 tokenuri Jackpot Poker gratuite.

Dacă întâmpini orice probleme la crearea contului, poți accesa centrul de ajutor din site sau poți contacta echipa de la customer support, în limba română, în fiecare zi, între 10:00 – 23:00.

După ce ai introdus cu succes datele și ai creat contul, vei primi un e-mail de confirmare sau un mesaj pe telefon pentru activarea contului.

#3 Verifică-ți identitatea

Verificarea identității, dar și a sursei fondurilor sunt ambele obligatorii la cazinourile licențiate din România, conform directivelor europene. Acestea poartă numele de KYC (Know Your Customer) și AML (Anti Money Laundering).

Odată ce ți-ai creat contul pe Vlad Cazino, vei găsi informații despre documentele pe care trebuie să le furnizezi pe pagina de verificare. Ai timp 30 de zile de la crearea contului să-ți verifici identitatea, altfel acesta va fi anulat automat. Până nu-ți verifici identitatea, nici nu vei putea retrage câștigurile.

Va trebui să încarci capturi de ecran sau fotografii digitale cu buletinul/carnetul de șofer și o factură la utilități sau un extras de cont bancar pentru validarea identității și a domiciliului.

Documentele tale vor fi procesate în maxim 3-5 zile lucrătoare, conform termenilor și condițiilor Vlad Cazino. Vei putea vedea în timp real starea procesării documentelor tot pe pagina de verificare a contului. Odată ce documentele sunt aprobate, vei primi un e-mail cu toate detaliile.

De asemenea, Vlad Cazino va solicita și verificarea sursei fondurilor înainte de a aproba retragerile – este nevoie să completezi un chestionar în care să specifici sursa banilor și să oferi dovezi în acest sens (un extras de cont sau un fluturaș de salariu). După ce parcurgi toți pașii de mai sus, ești gata să joci păcănele, blackjack, poker sau bingo aici, fără alte restricții, inclusiv direct din aplicația mobilă a cazinoului.

 

Întrebări și răspunsuri - FAQ

Cine deține Vlad Cazino?

Vlad Cazino este brandul exclusiv românesc al operatorului internațional de jocuri de noroc Kindred Group. Vlad este în același grup de firme cu Unibet, spre deosebire de care nu oferă pariuri sportive, doar jocuri de cazino, poker, bingo și virtuale.

Cum deschid un cont la Vlad Cazino în 2023?

Deschiderea unui cont la oricare cazinou online este foarte simplu în 2023 – tot ce trebuie să faci este să completezi un formular, și gata. Vlad Cazino nu este o excepție: deschiderea contului este un proces simplu și de la sine înțeles.

De ce trebuie să-mi verific contul Vlad Cazino?

Verificarea contului – KYC, sau Know Your Customer – este un pas obligatoriu impus de legislația privind jocurile de noroc din România. Prin acest pas, nu doar că previi ștergerea contului tău după 30 de zile dar poți beneficia și de premii și oferte speciale pentru el.

Ce bonus de bun venit primesc la Vlad Cazino?

Vlad Cazino are două pachete de bun venit pentru jucătorii săi noi, în funcție de suma depusă.

La o depunere de minim 25 de lei, primești 100% bonus, până la 1500 de lei, 200 de rotiri gratuite la slotul Rise of Ra, plus 5 tokenuri pentru JackPOT Poker.

La o depunere de minim 300 de lei, și bonusul crește la 100% până la 1994 lei, numărul rotirilor gratuite crește la 400, care se pot juca pe jocurile Amusnet (fost EGT). Numărul de tokenuri pentru JackPOT Poker rămâne același.

 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus