Deschidere și verificare cont Unibet în 2022


Dacă ești un parior veteran, cu siguranță numele Unibet îți spune multe, poate chiar îți oferă un sentiment de nostalgie. Vorbim de unul dintre cele mai vechi branduri de pariuri sportive, cazino, bingo și poker de pe piață. Unibet este unul dintre primii operatori care și-au construit o prezență online și au lansat un website la începuturile internetului, în 1999, urmând ca în 2003 și 2004 să ofere deja optimizare mobilă și un serviciu de pariuri live.

Astăzi, Unibet are peste 11 milioane de clienți în 100 de țări, printre care se numără și România. Dacă ești interesat să te înregistrezi pe platforma Unibet în 2023, iată ce pași trebuie să parcurgi:

#1 Intră pe site-ul oficial și găsește opțiunea de înregistrare

Deschidere cont Unibet 1

Pentru început, accesează site-ul oficial Unibet - https://www.unibet.ro/ . În partea superioară a ecranului, în dreapta, vei vedea opțiunea de înregistrare pe un buton galben.

După ce îl accesezi, se va deschide o pagină separată, respectiv un formular în 3 pași. Pentru că site-ul Unibet este optimizat, te poți înregistra fără probleme și de pe telefon – singura condiție pe care trebuie să o îndeplinești este să ai minim 18 ani și să fii rezident în România.

#2 Completează formularul cu datele tale personale

Va trebui să completezi câmpurile cu 3 tipuri de date – informații personale (nume, prenume), datele contului și datele de identificare (CNP, data nașterii). De asemenea, va trebui să alegi un nume de utilizator și o parolă care îndeplinește cerințele Unibet (8-40 caractere, cel puțin un caracter special). Operatorul ne îndeamnă și să evităm să alegem o parolă care include date personale ca nume, data nașterii sau cuvântul Unibet, pentru siguranța noastră.

Deschidere cont Unibet 2

Un lucru foarte important este să completezi cu atenție toate câmpurile de mai sus – este obligatoriu să furnizezi o adresă de e-mail validă, iar datele personale trebuie să coincidă cu cele din buletin, altfel nu poți finaliza crearea contului. De asemenea, este nevoie să specifici și o întrebare de securitate, pentru cazul în care îți uiți adresa de e-mail sau parola.

Tot în această etapă, Unibet ne prezintă și oferta de bun venit pentru a ne motiva să nu abandonăm procedura de înregistrare – primești 100% pariu fără risc până la 300 RON și 150 de rotiri gratuite la slotul Burning Hot de la EGT.

După ce ai confirmat datele, vei primi fie un mesaj text pe telefon, fie un e-mail pentru activarea contului.

#3 Validează contul

Pentru că Unibet este un operator licențiat de ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc), trebuie să se supună autorității de reglementare locale, dar și directivelor Uniunii Europene pentru combaterea terorismului și a spălării de bani. Așadar, toți clienții Unibet trebuie să-și verifice identitatea în maxim 30 de zile de la crearea contului – până nu finalizezi toate verificările impuse, nu vei putea retrage nici câștigurile.

Pentru a-ți valida contul Unibet, trebuie să te loghezi, apoi să vizitezi pagina de verificare – aici va trebui să încarci fotografii digitale sau print screen-uri ale documentelor personale – buletin/carnet de șofer și un extras de cont bancar/o factură la utilități. După ce acestea sunt aprobate, nu vei avea alte restricții pe cont și poți să te distrezi la jocurile de păcănele preferate pe bani reali!

Dacă întâmpini orice fel de problemă în această etapă, poți accesa centrul de ajutor Unibet pentru mai multe detalii. Unibet folosește tehnologia 128-bit Secure Sockets Layer sau SSL pentru criptarea informațiilor tale personale și bancare, astfel că nu trebuie să-ți faci griji în legătură cu siguranța.

 

Întrebări frecvente - FAQ

Cine deține brandul Unibet?

Unibet este brandul internațional al operatorului global de jocuri de noroc Kindred Group. Unibet este în același grup de firme cu Vlad Cazino, spre deosebire de care oferă pariuri sportive, jocuri de cazino, poker, bingo și virtuale.

Cum deschid un cont la Unibet în 2023?

Deschiderea unui cont la oricare cazinou online este foarte simplu în 2023 – tot ce trebuie să faci este să completezi un formular, și gata. Unibet nu este o excepție: deschiderea contului este un proces simplu și de la sine înțeles. Doar completezi formularul și îți verifici contul, și ești gata de joacă.

De ce trebuie să-mi verific contul Unibet?

Verificarea contului – KYC, sau Know Your Customer – este un pas obligatoriu impus de legislația privind jocurile de noroc din România. Prin acest pas, nu doar că previi ștergerea contului tău după 30 de zile dar poți beneficia și de premii și oferte speciale pentru el.

După verificarea contului tău Unibet, vei putea folosi toate serviciile oferite de operator fără niciun fel de restricție.

Ce bonus de bun venit primesc la Unibet?

Cazinoul Unibet oferă, momentan, un bonus de bun venit de 100% pe depuneri de minim 25 de lei, până la 1000 de lei, plus 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet (fost EGT) Burning Hot, Rise of Ra, și Shining Crown în următoarele 3 zile lucrătoare consecutive.

 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus