Deschidere și verificare cont PokerStars


PokerStars este, fără dubiu, cel mai cunoscut brand de poker online din lume. Pe lângă poker, însă, el oferă și o serie de alte servicii de jocuri de noroc online, acoperind totul de la pariuri sportive și jocuri de cazinou (în România), fantasy sports și multe alte tipuri de servicii (în alte țări). PokerStars este parte din grupul Flutter alături de Betfair, Paddy Power, gigantul de fantasy sports FanDuel, și multe altele.
Iată cum poți deschide un cont PokerStars rapid și ușor, beneficiind de un bonus de bun-venit atractiv și acces la cea mai mare sală de poker online din lume.
Înregistrare PokerStars

Deschidere cont PokerStars

Evident, și aici vei găsi butonul de înregistrare în colțul de dreapta-sus al ecranului. Un click te duce direct la formularul de înregistrare pe care trebuie să-l completezi cu datele obișnuite - adresa de e-mail, numele de utilizator și parola. Parola trebuie să aibă cel puțin 8 caractere și să conțină cel puțin o cifră.

Înregistrare PokerStars

Surprinzător, următorul pas este acordul tău pentru comunicări de caracter comercial și declarația privind termenii, condițiile și vârsta legală pentru jocuri de noroc - apoi contul ți-e gata - dar limitat. În starea sa actuală, contul tău nu poate participa la jocuri de noroc pe bani reali - poți doar juca pe bani virtuali.

Cont PokerStars in bani reali

Verificare cont PokerStars

Pentru a juca pe bani reali, va trebui să-ți validezi contul PokerStars. După ce intri în contul tău, trebuie să intri în secțiunea „Caserie”, să alegi „Retragere bani”, apoi să-ți introduci datele personale.

 

Validare cont pokerstars.ro 1 date personale

 

După ce apeși pe „Continuă”, sistemul te mai întreabă de date precum adresa poștală, codul numeric personal și alte date.

Introducere date personale 2 adresa oras cod postal pokerstars.ro

 

La următorul pas, sistemul îți va solicita o copie a documentului tău de identitate - cartea de identitate, de exemplu - pe care va trebui s-o încarci prin interfața oferită de sistem.

incarcare documente validare pokerstars.ro

 

Nu uita, validarea contului este necesară nu doar ca să poți retrage bani din contul PokerStars dar și pentru a preveni pierderea contului - operatorii de jocuri de noroc din România sunt obligați să șteargă orice cont neverificat după 30 de zile.
 
După ce ai trecut de toate aceste proceduri, vei avea un cont PokerStars complet activat și verificat, gata de partide captivante de poker, pariuri pe mii de evenimente sportive și sute de jocuri de cazinou, unele dintre ele disponibile doar la acest operator.
 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus