Deschidere și verificare cont Casa Pariurilor


Casa Pariurilor este unul dintre cei mai mari operatori de agenții offline și online de pariuri sportive, dar oferă și produse de cazino (jocuri de tip slot, jocuri cu dealer live, loterii internaționale, virtuale etc.). Compania a luat naștere în Croația, sub numele Hattrick-PSK, urmând să se extindă și în țara noastră, unde în prezent operează peste 800 de agenții, majoritatea localizate în orașele mari.

Dacă ești interesat să te înregistrezi pe platforma online deținută de Casa Pariurilor, te așteaptă câteva beneficii demne de luat în considerare - numeroase opțiuni de pariere pe sporturi, live streaming, statistici, dar și jocuri de cazino de la cei mai recunoscuți dezvoltatori ca Amusnet, NetEnt, Skywind sau Habanero. În plus, aici vei putea juca și cu jocurile cu jackpoturi de milioane pe care le poți câștiga jucând la jocurile Playtech.

Iată ce ai de făcut dacă vrei să-ți creezi un cont pe Casa Pariurilor în 2023 și să îl validezi cât se poate de rapid:

#1 Intră pe site-ul oficial și optează pentru înregistrare

Suntem convinși că o mare parte dintre cititorii noștri sunt interesați îndeosebi de serviciile de cazino oferite de acest operator. Așadar, îți vom prezenta cum te înregistrezi direct din pagina de cazino – accesează link-ul https://casino.casapariurilor.ro/ și îndreaptă-ți privirea spre partea dreaptă sus a ecranului.

Deschidere cont casa pariurilor 1

 

 

Aici vei găsi două opțiuni înscrise pe un fundal roșu – înregistrare și conectare. Dă click pe prima dintre ele și așteaptă deschiderea unei noi pagini.

#2 Completează formularul cu datele personale

Casa Pariurilor a optat să ne prezinte toate informațiile pe care trebuie să le completăm în aceeași pagină, spre deosebire de alți operatori care utilizează pop-up-uri sau formulare în 3 pași. Așadar, tot ce ai de făcut este să inserezi datele tale de identificare și datele contului (nume, prenume, adresă de e-mail, cetățenie, gen, număr de telefon, oraș, adresă și CNP). Asigură-te că toate acestea sunt corecte și corespund cu datele din documentele tale oficiale (buletin sau carnet de șofer).

Deschidere cont casa pariurilor

 De asemenea, și pentru parolă trebuie să îndeplinești câteva criterii – minim 8-40 caractere, dintre care obligatoriu o majusculă, o cifră și o literă mică. Mai mult, nu ai voie să alegi un nume de utilizator identic cu parola. Tot în această etapă, vei vedea un desfășurător care îți permite să-ți alegi bonusul de bun venit din 3 opțiuni – loto, cazino sau sport. În plus, ți se oferă și o căsuță în care poți insera un cod bonus, dacă vrei să revendici o astfel de ofertă.

Nu mai ai de făcut decât să bifezi că ești de acord cu procesarea datelor tale personale în scop de marketing și că ai minim 18 ani (vârsta legală de pariere), apoi să apeși pe butonul de înregistrare din josul paginii. Vei primi un mesaj text pe telefon sau un e-mail de confirmare pe adresa furnizată, iar contul devine activ.
 

#3 Validează-ți contul

Asemeni altor case de pariuri online legale din România, și Casa Pariurilor se supune reglementărilor în vigoare. Așadar, toți clienții nou înregistrați au obligația de a-și valida contul în termen de maxim 30 de zile de la crearea sa. În caz contrar, contul tău va fi închis și vei pierde soldul existent, dacă ai depus deja, sumă ce va fi transferată către bugetul de stat.

De asemenea, până nu verifici contul, ai parte și de restricții – vei putea depune maxim 900 RON și nu vei putea retrage fondurile. Pentru a valida contul, trebuie să te loghezi și să accesezi secțiunile „contul meu”„verificarea identității”.

Aici va trebui să încarci documentele care fac dovada identității și a domiciliului – copie după buletin/pașaport/carnet de șofer și o factură la utilități/un extras de cont bancar. Ai 3 posibilități pentru a încărca aceste documente – să faci poze folosind propriul dispozitiv, să încarci fișiere externe sau să folosești telefonul mobil. Odată ce apare mesajul – „documentul a fost încărcat cu succes”, mai rămâne doar să aștepți. Echipa de la customer support îți va trimite un e-mail în momentul în care a aprobat documentele.

Ulterior, toate restricțiile de pe cont vor fi ridicate și vei putea să te bucuri de întreaga ofertă de păcănele, jocuri de masă și cărți disponibilă pe Casa Pariurilor!

 

Întrebări frecvente - FAQ

Cine deține brandul Casa Pariurilor?

Casa Pariurilor este operată de compania croată Hattrick-PSK. Operatorul are o rețea extinsă de agenții de pariuri stradale, dar și o prezență extinsă online, cu ofertă de cazinou, pariuri sportive, cazinou live, virtuale și loto.

De ce trebuie verificat contul la Casa Pariurilor?

Ca la orice cazinou, și la Casa Pariurilor trebuie să-ți validezi contul în cel mult 30 de zile de la înregistrare. Acest lucru este impus de legislația în vigoare, și este obligatoriu pentru fiecare jucător.

Are Casa Pariurilor bonus pentru KYC?

Da, are. Dacă îți verifici contul, Casa Pariurilor îți oferă un număr considerabil de rotiri gratuite fără depunere: 321 la număr, pe care le poți juca la Shining Crown. Pentru a putea retrage banii câștigați din acest bonus, va trebui să-i rulezi de 5 ori.

Ce bonus de bun venit oferă Casa Pariurilor?

Jucătorii noi la Casa Pariurilor pot încasa un bonus consistent de 100% până la 1500 de lei la primele trei depuneri efectuate în cont. La prima depunere de minim 20 de lei, vei primi și 500 de rotiri gratuite, tot la Shining Crown, tot cu cerințe de rulaj de 5X.

 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus