Deschidere și verificare cont NetBet


NetBet este probabil cel mai mare operator de jocuri de noroc exclusiv online din România, acoperind toate formele de jocuri și pariuri pe care le poți imagina, de la pariuri live la mai multe secțiuni de jocuri de cazinou, pariuri pe loterie, table online și poker online. Pe lângă asta, mai are și cel mai mare bonus de bun-venit pentru jucătorii noi, nemaivorbind de cea mai mare colecție de păcănele. Iar deschiderea unui cont NetBet este cât se poate de simplu și ușor.

Înregistrare NetBet Casino

Deschidere cont NetBet

Deschiderea unui cont NetBet este simplu și ușor. Pe prima pagină a siteului netbet.ro găsești imediat butonul de „Înregistrare” chiar unde te aștepți - în colțul din dreapta-sus. Alternativ, te poți înregistra folosind acest link, caz în care, pe lângă toate celelalte beneficii și bonusuri, primești și 50 de rotiri gratuite la Shining Crown în plus la verificarea contului! Dar să trecem mai departe.

Înregistrare NetBet 50 rotiri gratuite Shining Crown

După ce ai apăsat pe linkul indicat, vei fi întâmpinat de o fereastră care te va întreba, ei, nu de sănătate dar de datele tale personale precum adresa ta de email și parola pe care le vei folosi pentru conectarea la contul tău NetBet. De asemenea, poți alege și moneda în care vrei să joci - lei, dolari SUA, dolari canadieni, euro, lire sterline sau chiar franci elvețieni - și țara din care te conectezi.

Inregistrare NetBet utilizator parola

Următoarea fereastră te întreabă de date personale precum prenumele și numele, un nume de utilizator - parola urmează mai târziu - și data nașterii. Sistemul verifică numele de utilizator să nu fie deja ocupat. 

NetBet date personale

 

Următorul pas este CNP-ul (pe baza căruia sistemul îți verifică data de naștere, deci fii atent la introducerea ei), fără de care nu poți trece mai departe, după care urmează adresa și numărul tău de telefon. Sistemul încearcă să-ți găsească adresa automat dacă introduci orașul și codul poștal sau îl poți introduce și manual. 

NetBet adresa cod postal

După ce ai introdus numărul tău de telefon, trebuie să apeși pe „Obține codul de validare” pentru… a obține codul de validare prin SMS. Codul respectiv va fi folosit pentru a-ți valida numărul de telefon.
Apoi, sistemul te întreabă dacă dorești să revendici un bonus folosind un cod de bonus precum cel de 50 de rotiri gratuite la Shining Crown (dupa verificarea contului) pe acest link - vei avea posibilitatea de a activa bonusurile disponibile și mai târziu, dar vei putea revendica bonusurile disponibile și din cont.
 
Revendica bonus cont NetBet
 
După validarea adresei de email și numărului de telefon, vei avea contul complet activat și gata de utilizare.
Validarea contului NetBet

Verificare cont NetBet

Conform reglementărilor ONJN și a legilor în vigoare, fiecare utilizator înregistrat la o casă de pariuri sau cazinou online din România are la dispoziție 30 de zile pentru a-și confirma identitatea - și pentru a-și valida contul. Conturile nevalidate la termen sunt șterse, iar orice câștiguri intră în bugetul statului. Să nu rămâi fără cont - și fără bani! - validează-ți contul la timp - mai ales pentru că este o procedură simplă și rapidă.
Pentru validarea contului tău NetBet trebuie să accesezi secțiunea „Contul meu” printr-un simplu click pe numele tău de utilizator din dreapta-sus, apoi „Încarcă documente” din meniu.
 
Validare cont NetBet
 
Aici vei putea să încarci o fotografie despre documentul pentru confirmarea identității tale: 
  • Copie CI sau pașaport
  • O factură de utilități pe numele tău, la adresa din CI
  • Un extras de cont bancar
  • Cardul tău bancar, față și verso
Alternativ, poți trimite copia la adresa de e-mail contact@netbet.ro.

De ce să-mi verific contul na NetBet?

Dacă posibilitatea pierderii contului - și banilor din cont - nu ar fi destul, NetBet îți oferă și alte beneficii dacă îți validezi contul: elimină limita maximă de depunere de 200 EUR, îți procesează mai rapid retragerile și îți oferă bonusuri și promoții mai atractive.
Iar dacă nici aceste beneficii nu te-au convins, iată încă unul: 100 de runde gratuite la Burning Hot după verificarea contului, plus alte 50 la Shining Crown dacă folosești codul de bonus NBET50 la înregistrare!
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus