Deschidere și verificare cont Maxbet


Maxbet este unul dintre operatorii de jocuri de noroc prezent peste tot - are atât o rețea extinsă de agenții în lumea reală cât și o prezență online care acoperă tot ce poate căuta un jucător adevărat: jocuri de cazinou, sporturi virtuale, pariuri pe eSports și jocuri de loterie. Iar deschiderea unui cont la Maxbet este la fel de ușor ca și la oricare alt operator.

Deschidere cont Maxbet

Ca de obicei, butonul de înregistrare este cel mai strident din secțiunea de navigare a paginii web maxbet.ro. Pentru a te înregistra, trebuie să dai click pe butonul respectiv care deschide formularul de înregistrare.
 
inregistrare deschidere cont maxbet
 
Formularul de înregistrare Maxbet are trei secțiuni: prima te întreabă de informații de bază precum numele, prenumele și codul numeric personal, următorul te întreabă de adresa ta poștală - aici va trebui să introduci adresa din cartea de identitate - iar ultimul te întreabă de numele de utilizator, parola, moneda în care vei juca și limba interfeței (limba română este cea implicită, poți alege și engleză dacă preferi).
 
Formular inregistrare Maxbet
 
După finalizarea înregistrării, va trebui să-ți validezi adresa de e-mail: vei primi un cod de patru cifre în emailul de verificare pe care va trebui să-l introduci în căsuța afișată de site:
 
Cod activare Maxbet.ro
 
După ce introduci codul, contul tău Maxbet este creat, poți să te apuci de depus bani, revendicat bonusuri și câștigat.

Verificarea contului Maxbet

Validarea sau verificarea contului este un pas obligatoriu la orice cazinou, sală de poker sau casă de pariuri din România, impus de legislația în vigoare. Operatorii sunt obligați să șteargă orice cont care este nevalidat după 30 de zile. Pentru a-ți păstra contul Maxbet, dar și pentru a-ți putea retrage câștigurile, este recomandat să-ți validezi contul cât mai repede. 
Procedura de validare este simplă - Maxbet îți oferă posibilitatea de a-ți valida contul chiar din prima pagină a contului tău. 
 
Verificare cont Maxbet pas 1
 
Pentru validarea sau verificarea contului, trebuie să dai click pe „Începe verificarea” care te va duce la o secțiune unde îți vei putea încărca unul dintre documentele care îți atestă identitatea și adresa: cartea de identitate, pașaportul sau permisul de conducere sau, în cazul cetățenilor străini, permisul de ședere.
ATENȚIE - se vor accepta numai documente emise în România.
 
Verificare cont Maxbet - pas 2
 
Copia documentului trebuie să conțină poza ta, numele complet, data nașterii și data expirării documentului, să fie cât mai clară, lizibilă, să cuprindă întreg documentul (toate cele patru colțuri să fie vizibile).
Verificarea contului tău durează, de regulă, câteva zile - echipa Maxbet.ro îți poate cere, ocazional, documente suplimentare.
 
După ce ți-ai validat contul, poți să te apuci de distracție și câștiguri.
 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus