Deschidere și verificare cont Get’s Bet


Get’s Bet este o casă de pariuri legală, fondată în anul 2004. Compania operează atât agenții fizice în marile orașe din România (Cluj, București, Timișoara), cât și o platformă online, Getsbet.ro.

Printre punctele forte ale ofertei sale se numără gama largă de sporturi (fotbal, tenis, basket), opțiunile variate de pariere pe evenimente internaționale, cursele de câini și cai, dar și produsele de cazino – sloturi online, loterii internațioale și jocuri cu dealer live (ruletă, blackjack).

Astăzi îți vom prezenta cum te poți înregistra pe cazinoul online Get’s Bet în 2022, ce procedură trebuie să urmezi, ce condiții trebuie să îndeplinești și, bineînțeles, ce beneficii te așteaptă:

#1 Intră pe secțiunea cazino, apoi optează pentru creare cont nou

Pentru început, ce ai de făcut este să accesezi acest link ce te va redirecționa către componenta de cazino a operatorului Get’s Bet - https://online.getsbet.ro/ro/casino/. Poți să te înregistrezi de pe orice dispozitiv (desktop sau mobil), direct din browser, pentru că site-ul este optimizat pentru toate device-urile și sistemele de operare noi.

Getsbet deschidere cont

De aici, vei găsi în partea dreaptă sus a ecranului un buton galben pe care scrie „cont nou”. După ce dai click pe el, se va deschide un pop-up în 3 pași.

#2 Completează formularul de înregistrare

Formularul de sign-up Get’s Bet este împărțit în 3 pași – în fiecare stadiu va trebui să completezi câmpurile cu datele tale de identificare reale – o adresă de e-mail validă, nume și prenume, gen, CNP, data nașterii etc. Toate informațiile inserate pe platformă sunt criptate și nu pot fi împărtășite cu terți fără acordul tău.

getsbet deschide cont

Datele jucătorilor sunt protejate prin certificatul SSL instalat pe site, dar și prin acordul de confidențialitate și prevederile europene GDPR.

În partea de sus a formularului, vei vedea menționată și oferta de bun venit – dacă finalizezi procedura de înregistrare, te așteaptă un pachet de bun venit de 2000 RON, acordat în balanța de cazino la primele 3 depuneri.

Îți recomandăm să fii atent la inserarea datelor personale, să nu greșești nimic și să verifici încă o dată înainte de confirmare – acestea trebuie să fie valide și să coincidă cu informațiile din buletin. Odată ce ești sigur de corectitudinea informațiilor în toate cele 3 etape ale formularului de înregistrare, apasă pe butonul verde din josul paginii pentru crearea contului.

Vei primi la scurt timp un e-mail de confirmare sau un SMS pe numărul de telefon pe care l-ai furnizat anterior.

#3 Validează contul cu buletinul

Conform termenilor și condițiilor Get’s Bet, similare cu cele impuse de toate cazinourile licențiate din țara noastră, ai dreptul să-ți creezi un singur cont pe platforma operatorului și te poți înregistra doar dacă ai minim 18 ani și ești rezident în România.

De asemenea, cazinoul Get’s Bet are obligația de a-ți verifica identitatea în termen de maxim 30 de zile de la crearea contului/prima depunere, fapt specificat și în secțiunea de întrebări frecvente. Pentru a valida contul nou creat, trebuie să te loghezi și să accesezi secțiunea „încarcă documente de verificare” din contul tău de jucător. Aici, trebuie să încarci o copie după buletin sau pașaport și un extras de cont bancar.

Get’s Bet acceptă încărcarea documentelor direct din site, sau poți face o poză cu telefonul sau un aparat foto și să o trimiți direct echipei de la customer support, pe adresa de e-mail suport@getsbet.ro. Este important ca documentele să fie lizibile pentru a putea fi aprobate în timp util – în medie, durează 48 ore pentru ca actele tale să fie verificate. Atunci când acest lucru s-a întâmplat, primești un e-mail de confirmare.

Odată ce contul este verificat, nu mai ai parte de nicio restricție la depuneri și poți explora toate facilitățile platformei – turnee la păcănele, jocuri bonus Jackpot Cards de la EGT, jocuri de masă și cărți etc.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus