Deschidere și verificare cont Fortuna în 2023


Compania Fortuna a fost înființată în Cehia, în 1990, iar de atunci s-a extins către alte țări est-europene, printre care se numără și Slovacia, Polonia și, bineînțeles, România. Vorbim de un brand cu tradiție, cu peste 25 de ani de experiență pe piața jocurilor de noroc. Fortuna atrage și astăzi mii de jucători români, atât online, cât și în agenții.

Fortuna se adresează deopotrivă pariorilor cu experiență și începătorilor – aici te așteaptă o ofertă completă de produse de cazino, inclusiv păcănele de la Amusnet, iSoftBet sau Novomatic, jocuri cu dealer live, pariuri pe esports, sporturi virtuale și pariuri sportive. Toate cele de mai sus pot fi accesate și de pe mobil sau tabletă – același lucru este valabil și pentru bonusurile și promoțiile cazinoului.

Dacă oferta acestui operator este pe gustul tău, iată cum te înregistrezi pe Fortuna în 2023 și cum îți validezi contul de jucător în doar câteva minute:

#1 Accesează platforma online și optează pentru Înregistrare

Deschidere cont Fortuna 1

Știm că ești pasionat de cazino la fel de mult ca noi, așadar, îți vom arăta cum te înregistrezi direct din secțiunea cazino a site-ului Fortuna. Pentru început, accesează platforma oficială, pe https://casino.efortuna.ro/. În partea dreaptă sus a ecranului, vei găsi opțiunea de înregistrare cont nou, lângă butonul de conectare/autentificare.

#1 Completează formularul cu datele personale

Odată ce ai optat pentru înregistrare, se va deschide o pagină nouă, respectiv un formular de înregistrare. Spre deosebire de alte cazinouri din România, Fortuna nu utilizează un formular în 3 pași – toate datele pe care trebuie să le completezi sunt specificate în aceeași pagină.

Deschidere cont Fortuna 2

Înregistrarea pe Fortuna îi este permisă oricărei persoane cu rezidența în România, cu vârsta de minim 18 ani. Va trebui să completezi rubricile cu date personale - nume, prenume, adresă și CNP, dar și să specifici un nume de utilizator și o parolă. Acestea trebuie să îndeplinească termenii Fortuna (numele de utilizator trebuie să aibă între 5-16 caractere, doar litere mici și cifre, iar parola trebuie să aibă între 8-20 caractere, neapărat o majusculă, o cifră și o literă mică).

Mare atenție la completarea numărului de telefon, a adresei și a datelor din buletin – toate acestea trebuie să fie corecte pentru a finaliza validarea contului. Tot în această etapă, vei putea să specifici bonusul pe care vrei să-l revendici la înregistrare – bonus loto, bonus sport sau bonus cazino. Alternativ, poți să refuzi oferta de bun venit sau, dacă ai un cod bonus pentru o ofertă specială, să-l inserezi în câmpul dedicat.

Pentru a finaliza înregistrarea, trebuie să bifezi că ești de acord cu procesarea datelor cu caracter personal, că dorești să primești notificări de marketing și că ai minim 18 ani, iar apoi să apeși pe butonul galben de înregistrare din josul paginii.

#3 Validează contul

Cazinoul Fortuna folosește firewall-uri pentru a se proteja de atacuri online, dar și conexiune sigură SSL. Datele personale pe care le încarci pe platformă vor fi, astfel, criptate și protejate prin acordul de confidențialitate. Până nu validezi contul tău Fortuna, vei avea restricții la depuneri și nu vei putea efectua retrageri.

De la crearea contului, ai la dispoziție 30 de zile pentru a încărca documentele tale pentru verificările KYC (Know Your Customer) pe platforma Fortuna, altfel contul îți va fi dezactivat automat. Este necesar să faci o copie sau o poză color vizibilă a buletinului.

Trebuie să te loghezi în contul tău, apoi să accesezi secțiunile setări” și „verificarea identității”. Aici vei găsi 3 zone de încărcare a documentelor, disponibile inclusiv de pe telefon. După ce îți apare mesajul - „documentul a fost încărcat cu succes!” , mai rămâne să aștepți maxim 48 de ore pentru aprobarea sa de către echipa de asistență.

Odată ce documentele sunt validate, vei primi un e-mail de confirmare și ești gata să joci la păcănele, ruletă, blackjack sau orice alt titlu de cazino preferi fără alte restricții.

Întrebări frecvente - FAQ

Cum deschid cont Fortuna în 2023?

Deschiderea unui cont la oricare cazinou online este foarte simplu în 2023 – tot ce trebuie să faci este să completezi un formular, și gata. Fortuna nu este o excepție: deschiderea contului este un proces simplu și de la sine înțeles.

De ce trebuie să-mi verific contul Fortuna?

Verificarea contului – KYC, sau Know Your Customer – este un pas obligatoriu impus de legislația privind jocurile de noroc din România. Prin acest pas, nu doar că previi ștergerea contului tău după 30 de zile dar poți beneficia și de premii și oferte speciale pentru el.

Ce bonus primesc pentru verificarea contului?

În momentul scrierii acestui articol, Fortuna oferă jucătorilor 200 rotiri gratuite fără depunere la Shining Crown în schimbul verificării contului, cu cerințe de rulaj de 5X.

Ce bonus primesc la prima depunere?

La prima depunere de minim 20 de lei, Fortuna îți acordă un bonus de 400 de rotiri, tot la Shining Crown, tot cu cerințe de rulaj de 5X pentru suma câștigată.

 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus