Deschidere și verificare cont Betano în 2023


Betano este un operator de pariuri sportive digitale și una dintre companiile cu cea mai mare creștere în Europa. Compania a fost fondată în 2016 și oferă în prezent o gamă completă de servicii pentru pasionații de sport și cazino – pariuri, păcănele, e-sports și jocuri cu dealeri live. În România, site-ul Betano este deținut de compania Kaizen Gaming, înregistrată în Malta. Operatorul activează în legalitate pe teritoriul țării noastre și este licențiat de ONJN până la finalul anului 2027.

În ceea ce privește oferta de cazino, pe platforma Betano poți găsi jocuri exclusive de la NoLimit City, peste 100 de păcănele cu jackpot, poți participa la turnee de sloturi Amusnet și poți revendica promoții zilnice (jetoane de aur, rotiri gratuite etc.).

#1 Intră pe site-ul oficial Betano și optează pentru înregistrare

Accesează acest link - https://ro.betano.com/  și privește partea dreaptă sus a meniului principal – aici vei găsi opțiunea de înregistrare, lângă butonul de autentificare. Îți poți face un cont nou de pe orice dispozitiv (desktop, tabletă, smartphone) sau direct din aplicațiile mobile Betano pentru Android și iOs pe care le poți descărca de pe site.

Deschide cont Betano

Odată ce ai dat click, se va deschide un pop-up.

#2 Alege opțiunea de înregistrare dorită

Spre deosebire de alte cazinouri licențiate din România, remarcăm un aspect pozitiv la formularul de înscriere oferit de Betano – operatorul te lasă să te înregistrezi prin asocierea altor conturi de social media sau e-mail (Facebook, Gmail, Yahoo sau LinkedIn), astfel că întreaga procedură este mai flexibilă și mai rapidă.

Deschide cont Betano

Odată ce ai selectat opțiunea care ți se potrivește, vei fi redirecționat către un formular clasic de înscriere în 3 pași.

#3 Completează câmpurile cu datele personale

Va trebui să completezi 3 seturi de date despre tine – date personale, date de identificare și datele contului (nume, prenume, adresă, gen, CNP). Fanii sport pot să-și selecteze și echipa favorită, însă acest lucru este opțional. De asemenea, vei vedea în partea de sus a ecranului și o opțiune de ajutor, dacă nu te descurci sau întâmpini orice fel de eroare.

Deschide cont Betano

Conform prevederilor impuse de ONJN, poți participa la jocuri de noroc sau pariuri sportive pe bani reali doar dacă ai vârsta de 18 ani. Fii foarte atent la completarea datelor pentru că, dacă ai greșit, pe unele dintre ele nu le mai poți modifica (de exemplul numele complet sau CNP-ul). După ce ai aprobat crearea noului cont, vei primi un cod de activare de 5 cifre pe e-mail, alături de un cod de 4 cifre pe telefon.

#4 Validează contul cu buletinul

Ultima etapă pe care trebuie să o parcurgi este cea de verificare a contului (KYC sau Know Your Customer). Ai obligația să-ți validezi contul în maxim 30 de zile de la înregistrare, altfel va fi suspendat automat de Betano.

Pentru verificarea contului, Betano solicită două tipuri de documente – unul care face dovada identității (o poză color a buletinului tău sau a pașaportului) și unul care face dovada adresei (extras de cont recent, factură la utilități, viză de flotant etc.).

Verificare cont Betano

La următoarea logare, va trebui să vizitezi secțiunile „cont” – „profil” – „încărcare documente” și să uploadezi actele necesare în câmpurile indicate. Vei primi o notificare prin e-mail și un mesaj privat în momentul în care documentele au fost aprobate, iar apoi ești gata să joci la păcănele sau alte titluri pe platforma Betano fără restricții.

Întrebări frecvente - FAQ

Cine deține brandul Betano?

Brandurile Betano (România) și Stoiximan (Grecia și Cipru) sunt deținute și operate de compania Kaizen Gaming, fondată în 2012 de antreprenorul grec George Daskalakis. Operatorul are o prezență extinsă online, cu ofertă de cazinou, pariuri sportive, cazinou live, virtuale și loto. Betano este iubit în special pentru cotele sale bune la pariuri și multitudinea de oferte speciale și bonusuri oferite jucătorilor.

De ce trebuie verificat contul la Betano?

Ca la orice cazinou, și la Betano trebuie să-ți validezi contul în cel mult 30 de zile de la înregistrare. Acest lucru este impus de legislația în vigoare, și este obligatoriu pentru fiecare jucător. În plus, verificarea contului vine cu beneficii precum limite mai mari la retragere, retrageri rapide și, bineînțeles, faptul că-ți poți păstra contul viu în continuare.

Are Betano un bonus pentru KYC?

Nu are. În schimb, are un bonus de bun venit destul de consistent și oferte speciale aproape în fiecare zi.

Ce bonus de bun venit oferă Casa Pariurilor?

Ca jucător nou la Betano poți încasa un bonus consistent de 100% până la 1000 de lei la prima depunere în cont. În plus, vei putea participa la turnee pline de acțiune și revendica rotiri gratuite și bonusuri în fiecare zi.

 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus