Depune 50 RON, primește 250 de runde gratis la Sweet Bonanza de la Netbet!


Luna martie marchează începutul primăverii, dar și sezonul Mărțișorului și ziua femeii, astfel că motivele de sărbătoare nu întârzie să apară. Din acest motiv, și cazinourile s-au mobilizat exemplar și au început să ruleze campanii de Mărțișor – suntem încântați să fim printre primii care vă informează de noua ofertă Netbet. Dacă depui 50 RON în perioada promoțională, primești 250 de runde gratis la slotul Sweet Bonanza de la Pragmatic Play. Toate detaliile în rândurile următoare:

rotiri gratuite fara depunere

Când se desfășoară oferta și cine se poate înscrie?

Vorbim de o ofertă limitată, astfel că o poți revendica doar în perioada 1 martie – 8 martie 2022. Promoția se adresează exclusiv jucătorilor noi, nu și clienților existenți Netbet. Așadar, dacă te gândeai de ceva timp să te înscrii pe un cazino online, te-ar putea tenta să-i alegi pe cei de la Netbet grație acestui bonus la prima depunere.

Cum obțin bonusul?

Trebuie să-ți faci un cont pe Netbet, să depui minim 50 RON și să folosești codul bonus „MARTISOR” în câmpul dedicat. De asemenea, trebuie să-ți verifici identitatea cu buletinul până la data limită de 8 Martie 2022, ora 23:59 EET pentru a-ți fi creditat bonusul.

Având în vedere că este o ofertă valabilă doar pentru jucătorii noi, nu poate fi revendicată decât o dată, la înregistrare, per cont/adresă IP. Încercările de revendicare multiplă încalcă termenii și condițiile Netbet, așadar, în astfel de cazuri, bonusul îți va fi anulat.

Când primesc rotirile?

Dacă ai urmat cu succes pașii de mai sus, vei primi rotirile în termen de maxim 72 de ore. Pentru a le folosi, doar deschide fereastra slotului Sweet Bonanza de la Pragmatic Play – îți dorim spor la câștiguri și rotiri pline de noroc!

Sweet Bonanza

Cerințe de rulaj și alte condiții atașate bonusului

Rotirile acordate sunt valabile 7 zile și pot fi folosite doar la slotul Sweet Bonanza, atât de pe desktop, cât și de pe mobil. Câștigurile din rotirile gratuite se acordă sub formă de bani bonus și au cerințe de rulaj de 40x. De asemenea, Netbet impune și o limită de 300 RON asupra câștigului maxim ce poate fi obținut din rotiri.

La ofertă nu participă depunerile prin portofele electronice (Skrill, NETELLER etc.). Nu uita că trebuie să îndeplinești rulajul în intervalul menționat mai sus înainte de a solicita o retragere în bani reali, pentru a evita anularea bonusului și a câștigurilor.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus