Cumpără speciale la cazinouri online – cum te ajută această funcție să câștigi mai mult


Dacă îți place să rotești frecvent la păcănele, probabil știi deja cât de frustrant poate fi câteodată să ai zeci de învârtiri fără succes, care nu declanșează niciun bonus sau câștig semnificativ. Motivul este simplu – de cele mai multe ori, pentru a da startul unei runde extra cu rotiri gratuite, ai nevoie de un anumit număr de simboluri scatter sau bonus (3,4,5), fiecare dintre acestea răsplătindu-te cu un număr fix de rotiri (10,15,20).

Problema apare atunci când nivelul mare de volatilitate al slotului îngreunează procesul de declanșare a rundelor bonus în mod organic și rămâi ancorat în jocul de bază, fără a avansa. Pentru că mulți jucători s-au confruntat cu aceeași dilemă, dezvoltatorii de software au creat o nouă funcție care te poate ajuta să câștigi mai mult – cea de cumpărare speciale (feature buy sau bonus buy în limba engleză).

Pe scurt, jocurile de păcănele cu „cumpără speciale”, adică acelea care permit cumpărarea rundei de bonus te ajută să treci peste jocul de bază și să ajungi direct în runda bonus, dacă plătești o sumă fixă.

Când și unde a apărut funcția de cumpărare a bonusului?

Această funcție a fost creată și popularizată de furnizorul Big Time Gaming – în 2017, dezvoltatorul a inclus-o în slotul White Rabbit Megaways, același slot care ne-a adus mecanica Megaways, tot pentru prima dată. Grație succesului său, astăzi putem cumpăra bonusul și în creațiile altor furnizori ca Pragmatic Play, Spearhead Studios sau iSoftBet, funcția fiind implementată grație unor acorduri de licențiere cu BTG.

Cumpara speciale

Este important de menționat că această funcție nu este disponibilă peste tot în lume, dat fiind faptul că legile din domeniul jocurilor de noroc sunt diferite în fiecare țară, respectiv regiune geografică sau jurisdicție. Din fericire, în România, este legal să cumperi speciale, deși, de exemplu, în Regatul Unit, această funcție este interzisă de autoritatea de reglementare locală, UK Gambling Commission.

Cum cumpăr speciale?

Cumpara speciale

Dacă la un gameplay clasic, organic, ai nevoie de minim 3 simboluri scatter pe role pentru a declanșa rotiri gratuite, dacă optezi să cumperi speciale, vei ajunge direct în runda bonus.

Tot ce ai de făcut este să optezi pentru bonus buy din fereastra de joc și să plătești un procentaj fix din miză. Acesta variază în funcție de jocul ales – poate fi 50x, 100x, 150x. În funcție de procentajul plătit, ți se va acorda un anumit număr de rotiri – 20, 30 etc. Poți avea parte și de alte beneficii – de exemplu, la unele sloturi video, cumpărarea bonusului îți oferă un scor RTP mai mare, dar și acces la multiplicatori sau alte caracteristici profitabile.

Cumpără speciale – avantaje și dezavantaje

Dacă optezi să cumperi bonusul, ai parte de câteva avantaje distincte – pentru început, sari peste jocul de bază, care de regulă nu este foarte distractiv. De asemenea, eviți rotirile neprofitabile și ajungi direct în locul unde ți se oferă cel mai mare potențial de câștig – rundele bonus îți aduc, printre altele, și jackpoturi progresive, multiplicatori, substituții wild, mini-jocuri etc.

Cumpara speciale

Pe de altă parte, nu oricine își poate permite să cumpere speciale, costul fiind destul de mare, iar garanția câștigului nu există, ca la orice joc de noroc în general. Cu toate acestea, dacă dorești o șansă în plus, cu siguranță merită să încerci această funcție – însă, ține minte că nu toate jocurile o vor avea.

Cele mai bune locuri pentru a găsi sloturi cu funcția bonus buy sunt cazinourile Maxbet și Winmasters, pentru că acești operatori au dezvoltat categorii întregi dedicate acestora. Câteva dintre cele mai cunoscute sloturi unde poți cumpăra speciale sunt Money Train 2 de la Relax Gaming și Fruit Party de la Pragmatic Play.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus