Cum se joacă ruleta live?


Jocurile de noroc au devenit extrem de populare datorită faptului că te poți distra prin intermediul lor și totodată te poți bucura și de câștiguri, uneori destul de consistente raportându-ne la așteptări. Printre jocurile cele mai populare se află și ruleta, cu ale sale numeroase varianta. Dintre toate, ruleta live a început să cunoască cea mai mare creștere dintre toate variantele prezentate, motiv pentru care am ales să vorbim despre el și să explicăm cum exact se joacă ruleta live.

Jocul de ruletă a fost descoperit de către francezul Blaise Pascal în secolul al XVII-lea, dar odată cu timpul a suferit mai multe schimbări. Datorită popularității sale a mers din Franța în America și de acolo peste tot în lume. În ultimul timp platformele de jocuri de noroc online au crescut, iar mulți dintre jucători s-au mutat în acest mediu, preferând să joace ruleta direct din confortul propriului cămin. Regulile sunt și ele foarte ușor de învățat, tot ceea ce trebuie să știi este cum se numesc pariurile și exact ce presupun ele.

Ruleta live

Din start îți spunem că ruleta live nu este vreo variantă minune sau cu mult diferită față de cea jucată în sălile de jocuri, ci aduce emoția și atmosfera dintr-un cazino terestru direct la tine acasă, pe ecranul dispozitivului tău. Poți juca atât pe PC/desktop, cât și prin intermediul dispozitivului tău mobil inteligent, având nevoie doar de un cont pe platforma respectivă și acces la internet.

Accesul 24 de ore din 24 constituie un avantaj important, iar tot ceea ce trebuie să faci este să te alături la masa de ruletă dorită. Experiența este aceeași, doar că uneori este captivantă, iar mișcarea bilei poate fi urmărită îndeaproape prin intermediul camerelor video de ultimă generație. Este foarte simplu să joci live, deoarece fiecare joc începe atunci când dealerul învârte roata într-o anumită direcție, aruncând în același timp bila pe șanțul roții, în direcția opusă. Bila cade pe una dintre secțiuni, iar de acolo vor fi decise pariurile.

Ruletă live – reguli

Modul de ruletă folosit la ruleta live îți prezintă 37 de secțiuni numerotate de la 0 la 36. Înainte ca dealerul să arunce bila pe roată, ai la dispoziție timp necesar să plasezi orice combinație de pariuri vrei. Ai ocazia să pariezi pe numere individuale, dar și pe grupuri de numere, tip de pariu cunoscut sub denumirea de pariuri pe secțiunea din interior. Există și pariuri de tip secțiunea din exterior, acolo poți plasa o mulțime de perechi de pariuri asemănătoare, fiecare dintre ele acoperind 18 numere. Pe lângă aceste pariuri, mai există opțiunea de a paria pe numere pare/impare, roșii/negre, numere mici sau numere mari.

Pariurile din interior:

  • Pariul pe un singur număr, inclusiv numărul 0 îți oferă un câștig de 35 X miza.
  • Pariază pe linia dintre două numere vecine (Split), atât pe orizontală sau verticală, iar dacă pariul este câștigător vei obține de 17 ori miza pariată.
  • Street (stradă) este opțiunea pe care poți paria pe linia unuia dintre rândurile orizontale (sunt 3 numere). Dacă pariul este câștigător, vei obține de 11 ori miza pariată.
  • Pariul trio (Street of Three Line) oferă posibilitatea de a paria într-un colț numerotat triplu, care include 0. Ai ocazia să pariezi pe 0, 1 și 2, fie 0, 2 și 3, iar dacă unul dintre aceste numere este câștigător, primești de 11 ori miza pariată.
  • Corner (pariul pe colț) își permite să pariezi pe colțul unde se întâlnesc patru numere. Pariul acoperă acele patru numere și premiul obținut dacă pariul iese câștigător este de opt ori X miza.
  • Pariul pe linie (Six Line) presupune opțiunea de a paria la intersecția a două rânduri orizontale conectate și care cuprinde șase numere. Dacă pariul iese câștigător, vei obține de cinci ori X miza pariată.

Pariurile din exterior:

  • Pariul pe duzină reprezintă opțiunea de a paria pe unul dintre căsuțele marcate cu 1st, 2 și 3, care acoperă 12 numere din secțiunea respectivă. Pariul câștigător aduce de trei ori X miza pariată.
  • Roșu/Negru sunt culorile pe care le au numerele de 1 la 36, iar în total sunt 18 numere roșii, cât și 18 negre. Pariază pe culoarea exactă a numărului câștigător, iar dacă alegerea indicată este corectă, vei câștiga de două ori X miza pariată.
  • Par/Impar este acel pariu care acoperă 18 numere într-o singură opțiune. Dacă iese câștigătoare alegerea indicată, câștigul obținut este de două ori X miza pariată.
  • Pariul pe coloană înseamnă acel pariu pe una dintre cele trei coloane verticale (stânga, mijloc, dreapta), iar dacă vei câștiga, obții un câștig de trei ori X miza folosită.
  • Mari/mici este acel pariu unde poți paria pe căsuța de la 1-18 și 19-36 pentru acoperirea numerelor mici sau mari. Un astfel de pariu corect îți aduce câștig de două ori X miza pariată.

Ce tipuri de ruletă sunt disponibile online

  • Ruleta americană este acel joc de ruletă care oferă o șansă mai mare de câștig în fața cazinoului. Iese în relief prin simplul fapt că spre deosebire de alte tipuri de ruletă, oferă 38 de numere, respectiv un 00 pe lângă acel 0 existent, ambele fiind colorate cu verde.
  • Ruleta europeană este considerată ruleta de tip standard, varianta care oferă un singur 0, respectiv un total de 37 de numere (0-36).
  • Lightning Roulette este varianta unde trăiești o experiență electrizantă și șanse suplimentare de câștig. Rundă de rundă între unul și cinci numere norocoase sunt fulgerate, primind multiplicator de câștig între 50 și 500 X miza.

Ruleta de orice fel este cât se poate de interesantă și captivantă. Apariția online-ului a schimbat puțin perspectiva și ruleta live a devenit extrem de populară, deoarece oferă aceleași trăiri și experiențe precum într-un cazino live.

 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus