Cum să câștigi la Blackjack


Cum să câștigi la Blackjack

Blackjack reprezintă unul dintre cele mai eficiente jocuri de cazino și totodată unul dintre cele mai populare. Cunoscut și sub denumirea de 21, acesta îmbină perfect cunoștințele și norocul, iar jucătorii nu se întrec între ei, ci împotriva dealerului.

În jocul de blackjack casa are un avantaj de cel mult 8%, iar lucrul acesta înseamnă că este unul dintre jocurile unde poți într-adevăr să faci bani. Pentru a nu sta exclusiv la mâna norocului, ai nevoie de cunoștințe solide, pe care le vei dobândi prin experiență, fie prin implementarea unor strategii ce pot reduce considerabil avantajul pe care casa îl are.

Istoria jocului a început în secolul XVII, dupa care au fost derivate mai multe tipuri de jocuri, ajungând în zilele noastre să fie unul dintre cele mai populare de cazino din întreaga lume. Câștigă acela care ajunge la 21 sau cât mai aproape de acesta. Dacă depășești 21, atunci automat vei pierde. Valoarea cărților este următoarea:

  • De la 2 la 10 au valoarea indicată pe ele, iar Valet, Damă, Rege valorează 10. Asul poate valora 1 (dacă totalul cărților din mână este de peste 21), fie 11.

Cum poți să câștigi la Blackjack

Sistemul Martingale

Este unul dintre sistemele cele mai cunoscute și asta pentru că îl poți folosi pentru mai multe tipuri de jocuri de noroc și ai șanse mai mari de câștig. Randamentul este bun dacă îl aplici pe termen scurt, însă fiecare sistem vine cu avantaje, cât și cu dezavantaje. Ideea de bază este simplă: dublează valoarea pariului până vei câștiga și poți obține un câștig peste ceea ce ai pariat și înainte.

O problemă a sistemului ar fi apariția unei serii necâștigătoare de nouă sau mai multe pariuri. Deși șansele să se întâmple lucrul acesta sunt foarte mici, ele există. Dacă vei câștiga al zecelea pariu, atunci s-ar putea ca suma pe care o câștigi să fie mai mică decât suma pariată de-a lungul sesiunii.

Nu te hazarda

Jocul de Blackjack înseamnă că singurul tău adversar este dealerul. Oricât de multă lume se va așeza la masă, fie ea într-un cazino online sau terestru, ești doar tu și dealerul, cel împotriva căruia trebuie să câștigi. Acesta poate pierde de mai multe ori consecutiv, iar balanța să crească foarte mult față de cea inițială și atunci să simți nevoia de a paria mai mult decât o făceai inițial.

Șansele ca unul din voi să piardă de mai multe ori consecutiv sunt destul de mici, ceea ce s-ar putea să te coste. Ceea ce ai adunat în câteva jocuri, să îi pierzi în doar în urma unui singur joc. Din acest motiv, dacă strategia aplicată sau norocul au fost de partea ta pentru mai multe jocuri la rând, atunci rămâi la fel de cumpătat.

Aplică tactica începătorului

Spre deosebire de alte jocuri, în blackjack nu trebuie să te bazezi pe norocul începătorului, ci îți trebuie foarte mare atenție și disciplină. Scopul în acest joc nu este să obții rundă de rundă 21, ci să ai un număr cât mai apropiat și mai are decât liderul. Astfel, cele mai frecvente greșeli pe care începătorii le fac sunt bazate în mare parte pe lipsa de atenție. Nu lua decizii pripite nici dacă par simple.

  • Împarte perechile de A și 8, deoarece sunt cele mai potrivite pentru a face asta.
  • Dacă ai 17 sau mai mult, nu cere carte.
  • Dacă ai 11 puncte, ar fi indicat să dublezi, având în vedere că poziția este una avantajoasă.
  • Verifică și cărțile dealerului, să vezi probabilitatea acestuia de a realiza Blackjack.

Joacă Blackjack Live

Varianta de Blackjack cu dealeri live este mai accesibilă deoarece participi la masa prin intermediul unui stream live. Jocul îl conduce un dealer, iar tu poți să stabilești singur durata sesiunii. Ritmul jocului este mai scăzut, deoarece dealerul este cel care și împarte cărțile, iar fiecare jucător trebuie să aștepte după el și după deciziile celorlalți jucători de la masă. Cel mult șapte jucători poți participa la o masă de blackjack cu dealeri live, unde câștigătorii sunt determinați automat, fără să ai vreo implicare, dat fiind software-ul folosit.

Bazat pe matematică și mai puțin noroc, jocul de blackjack a dat naștere unor strategii dezvoltate care de-a lungul timpului au avut un succes mai mare sau mai mic. Totuși, o strategie nu îți garantează câștigul în mod repetat, dar reduce considerabil riscul de a pierde.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus